Dj Harra, la un pas de moarte! Ce a pățit VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Dj Harrafoto: arhiva personală
Dj Harrafoto: arhiva personală

A fugit de acasă la numai 3 ani, a fost la un pas să cadă pe geam sau să se electrocuteze. Mai mult decât atât, era să se înece. Dj Harra nu a fost deloc un copil cuminte. Dar credeţi că s-a cuminţit? Nici pe departe.La fel de copilăroasă este şi astăzi, dar, măcar nu-şi mai pune viaţa în pericol.

Acum toţi bărbaţii au fantezii cu ea, dar când era copil, Dj Harra era o adevărată pacoste. Am putea spune că i-a făcut lejer concurenţă lui Ion Creangă. Prima peripeţie s-a transformat într-o fugă de acasă, direct pe geamul apartamentului în care locuia.

Cum era să moară Dj Harra

Dj Harra a povestit cum a fugit acasă la trei ani și s-a jucat ore în șir, în timp ce părinții ei o căutau disperați: „Am fugit de acasă la 3 ani jumate! În ziua respectivă m-am trezit şi stăteam la parter şi am rugat frumos un vecin să mă dea jos, m-a dat şi m-am dus la o vecină şi ne am jucat de-a doctorii până la 10 seara, timp în care ai mei m-au căutat îţi dai seama!”, a povestit ea, amuzată.

Altă zi, altă năzbătie. De data asta, dj-iţa era să se electrocuteze încercând să-şi facă propriul patinoar, exact ca personajele ei preferate din desene animate: „Jerry a dat drumul la toţi robineţii din casă şi cu alea de la frigider a îngheţat totul. Asta am vrut să fac. Am dat drumul la apă în toată casa și așteptam entuziasmată. Îţi dai seama dacă nu apăreau ai mei?”.

Tot din cauza apei era să o păţească şi cu altă ocazie, chiar dacă știe să înoate: „Ştiu să înot doar aşa la limita supravieţuirii, dar în principiu mi-e frică de apă..Şi n-am făcut baie nici în mare, nici în piscină, decât în cadă”. Dar iată că nici în propria cadă, sexy dj-iţa nu a scăpat de teama de moarte: „Era să mă înec şi în cadă! Am alunecat ca idioata în cadă. Deja se strânsese apă şi am căzut cu capul în jos. Până m-am dezmeticit eu a durat câteva secunde şi mi-a fost frică de cadă vreo trei ani”,a povestit vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net