El când vrea să fluiere, fluieră! Cele mai populare roluri ale lui George Piștereanu VIDEO EXCLUSIV


    George Piștereanufoto: arhiva personală
George Piștereanufoto: arhiva personală

La doar 24 de ani, George Piştereanu se poate lăuda cu roluri care au făcut istorie la festivaluri importante de film. A făcut închisoare şi chiar a murit, evident, în producţii faimoase. Atât de bine a jucat, încât nu o singură dată a fost oprit pe stradă şi întrebat cum a scăpat de puşcărie. Iată ce spune artistul despre experiențele lui din lumea actoriei.

George Piştereanu s-a lansat în lumea filmului, în 2010, o dată cu superproducţia „Eu când vreau să fluier, fluier”. Atât de bine a jucat tânărul actor, încât şi astăzi mai este întrebat cum a fost la închisoare! Mai mult decât atât, după moartea lui Papan Chilibar, interpretul prietenului său din film, George încă îi şochează pe ceilalţi.

Au spus personajul principal din filmul Eu când vreau să fluier, fluier a murit. Papan era cumva personajul principal, dar nu era. Era o poză cu noi doi, lumea a luat moartea şi a dus-o la mine. Au spus că am fost şi închis cumva indirect şi mort”, a declarat actorul despre ceea ce i-au spus oamenii.

Un lucru este însă clar. George Piştereanu se bucură de viaţă mai mult decât orice şi fiecare rol nou este o provocare. Dar cu siguranţă, că personajul principal din „Eu când vreau să Fluier, fluier” a fost cel mai important: „Puteţi vedea un băiat care avut neşansa să i se ia norocul şi să fie azvârlit într-o lume din care nu mai poate să scape”, a descris artistul rolul din film, în cadrul emisiunii Click! TV, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Acesta se identifică întotdeauna cu personajele cărora le dă viață: „Cred că mă asemăn într-un fel cu toate personajele pe care încerc să le fac”, a mai spus George, iar la final, întrebat dacă el când vrea să fluiere fluiere, a spus un hotărât „Nu”. Şi chiar dacă nu fluieră, în acest weekend, George le dă întâlnire telespectatorilor Prima Tv, care pot urmări celebrul film, câştigător al premiului Gopo, în 2011.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
Nella Pignatelli webp
horoscop bani jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg