Eugenia Șerban trăiește un coșmar! Cât o costă mastectomia

image
Eugenia Șerban

Actriţa Eugenia Şerban trăieşte de mai bine de opt ani un adevărat coşmar. Are mari probleme cu sânii, care s-au necrozat, iar singura şansă pentru a se salva este să facă o mastectomie. Intervenţia se lasă aşteptată, căci actriţa vrea să se opereze în străinătate, iar asta o va costa o avere.

Actriţa Eugenia Şerban şi-a pus silicoane când avea 29 de ani şi a decis să şi le scoată câţiva ani mai târziu. După operaţia de înlăturare a implanturilor, sânii Eugeniei au început să se necrozeze. Actriţa trebuia să suporte o operaţie de extirpare a ţesutului afectat, însă a tot amânat din lipsă de timp şi, mai ales de bani. Are nevoie de 25.000 de euro pentru a se opera în străinătate, căci şi-a pierdut încrederea în medicii din România.

„Nu s-a întâmplat nimic. N-am rezolvat! Momentan sunt dar după cum vedeţi sunt ok. După unii dintre colegii din presă, titlurile pe care le-au dat atunci însemnau că mai am puţin şi gata... nu am de gând să vă părăsesc atât de repede. E suficient de grav, dar nu însemnă că mor mâine”, a declarat ea, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

Chiar dacă este păţit-o cu silicoanele, actriţa nu spune nu şi altor intervenţii estetice. „După cum ştiţi am fost primele care şi-au făcut în România, înainte, şi nu în România, şi-a făcut afară înainte să se afle în România că asemenea intervenţii sunt accesibile. Da, de ce nu?”, a mărturisit ea.

Până va face de rost de bani pentru operaţie, actriţa nu-şi pierde nici speranţa, nici încrederea în forţele proprii. A defilat la un târg de nunţi, unde la 46 de ani s-a sfiit totuşi să îmbrace rochia albă de mireasă, preferând una mai colorată. „La vârsta mea, ar fi penibil să îmbrac o rochie de mireasă, nu? În nici un caz, poate să fie orice altă culoare, dar nu o rochie albă. Rochie albă o să îmbrace viitoarea noră”, a mai declarat.

Suferinţa actriţei este alinată de fiul ei, Lorans, de care este foarte mândră şi care, la aproape 23 de ani, a plecat să-şi facă un rost în străinătate, împreună cu iubita. „Băiatul meu face 23 de ani acum în martie, deci nu se ştie dar în câţiva ani de zile o să fiu şi mamă soacră”, a adăugat.

De altfel, de Sărbători, actriţa a stat de vorbă ore în şir cu fiul ei, de care îi este foarte dor. „De Sărbători am stat foarte mult de vorbă cu băiatul meu la telefon pentru că el este mutat la Praga şi am stat încontinuu pe toate reţele de socializare. Din august s-a mutat, iar săptămâna viitoare vine în vizită şi abia aştept. Momentan învaţă limba împreună cu iubita şi din toamnă vor să înceapă o altă facultate acolo”, a mai declarat Eugenia.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg