F.Charm, alături de iubita sa în cel mai nou videoclip

3 septembrie 2015
image
F.Charm cântă în colaborare cu CaitlynFoto: Captură Prima TV

F.Charm a fost invitat în platoul emisiunii Click!, de la Prima Tv. Solistul a vorbit despre cea mai nouă piesă "Nu iese fum fără foc". Melodia este cu totul şi cu totul deosebită în care vorbeşte deschis despre dragoste, despre sentimentul de gelozie dus, uneori, la extrem, despre relaţia dintre doi oameni, cu bune şi rele.

De asemenea, solistul a dezvăluit cum stă treaba cu gelozia când îşi bagă coada în relaţii. Piesa este cântată în colaborare cu Caitlyn, a cărei voce întăreşte mesajul transmis.

''Este o piesă care scoate în prim plan gelozia dintr-o relaţie. Este cea mai matură piesă din toată cariera mea. Nu putea să lipseasă una dintre cele mai bune voci pe care eu le admir, şi anume Caitlyn'', a mărturisit F.Charm, în direct la emisiunea Click!, de la Prima Tv.

''Mă regăsesc foarte mult în piesa asta. Am fost extrem de bucuroasă când F. Charm mi-a propus să o cântăm împreună. Sunt puţin geloasă, dar nu foarte mult. Nu mă uit în telefonul iubitului, nu am simţit niciodată nevoia să fac asta'', a spus şi bruneta.

Un videoclip de excepţie în care personajele principale sunt chiar F.Charm şi iubita lui, Ştefania.

"La filmări a fost foarte natural, am făcut lucruri care mi-au venit foarte normal. M-am comportat normal la filmări, cum sunt acolo aşa sunt în fiecare zi. De asta am şi ales să jucăm amândoi, pentru a scoate cât mai bine mesajul în evidenţă. În momentul în care eşti cu persoana cu care îţi împarţi momentele de bucurie şi tristeţe, e altceva. Eu sunt mândru, nu gelos, când se uită un bărbat la iubita mea. Mi-ar plăcea să văd o fază de genul acesta, pentru că atunci aş şti cum ar reacţiona ea'', a încheiat cântăreţul.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png