Fiica lui Virgil Ianțu și Jane Saymour, imagini hot în costume de baie, printre elefanți în Thailanda

Ultima actualizare:

Vedetele din România, dar și de peste Ocean se răsfață în vacanțe luxoase petrecute în resorturi exclusiviste. Iată ce au în comun fiica lui Virgil Ianțu și celebra Jane Seymour. 

Jane Seymour se află în vacanță în Thailanda Sursă foto: Instagram Jane Seymour
Jane Seymour se află în vacanță în Thailanda Sursă foto: Instagram Jane Seymour

Thailanda este o destinație preferată de celebrități. Peisajele ei sălbatice, liniștea pe care o oferă, dar și posibilitatea de a petrece clipe inedite în sanctuarul elefanților sunt doar câteva dintre motivele care atrag turiștii din întreaga lume ca un magnet.

Acestea au fost și motivele care le-au determinat pe fiica lui Virgil Ianțu și pe Jane Seymour să își facă bagajele și să se urce în primul avion cu destinația Thailanda.

Atât actrița, cât și Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, au distribuit fotografii din vacanța pe care cu siguranță o vor ține minte întreaga viață. 

Jane Seymour s-a fotografiat lângă unul dintre elefanții din sanctuar. Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă și fără strop de machiaj, actrița arată incredibil la cei 70 de ani ai săi și are o siluetă care le-ar putea face invidioase și pe tinerele de 30 de ani. 

Și Jasmina, în vârstă de 16 ani, a distribuit pe Instagram fotografii din timpul întâlnirii cu elefanții, semn că experiența a fost una care a impresionat-o. 

Jane Seymour a dezvăluit secretul frumuseții sale

Jane Seymour, 70 de ani, respectă de 50 de ani un ritual simplu și eficient și nu are nici un rid pe față. Actrița din serialul Dr. Quinn a dezvăluit secretul tenului impecabil. Seara folosește o cremă exfoliantă delicată și evită ca soarele să îi vadă fața. Ea nu a fost niciodată bronzată pe față, pe gât și pe piept pentru că ”soarele îmbătrânește”, susține ea.

Jane Seymour, măritată de patru ori și are patru copii

Actrița britanico-americană a văzut lumina zilei la 15 februarie 1951 în Uxbridge, Regatul Unit, dar a cunoscut faima internațională după ce a apărut în câteva producții de la Hollywood.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are patru copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de aproximativ 60 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net