Fratele Alinei Eremia îi calcă pe urme. Cum îl ajută solista

Ultima actualizare:

    Alina si Mircea sunt de nedespărţitfoto: arhiva personală
Alina si Mircea sunt de nedespărţitfoto: arhiva personală

Alina şi Mircea Eremia sunt cei doi fraţi minune din muzica românească. Sunt nedespărţiţi în viaţa de zi cu zi şi mai nou cântă împreună. Mircea promite ca în curând să-i calce pe urme surorii sale celebre. Iar Alina îl sprijină cât mai mult.

De când au lansat piesa "Ilegal", cei doi se afişează împreună la evenimente.

„Întodeauna am fost nedespărţiţi. Acum am un motiv în plus să-l iau cu mine peste tot la evenimente pentru că a început şi el o carieră solo. Am lansat împreună piesa «Ilegal» care se bucură de succes şi îţi dai seama, acum de ce să nu vină şi el, să nu profit de lucrul ăsta. Să-l iau peste tot cu mine mai ales că e o companie foarte plăcută şi-l iubesc tare mult”, a spus Alina, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV.

Aflat la începutul carierei sale muzicale, Mircea recunoaşte că nu ar fi reuşit fără ajutorul preţios al surorii sale, mult mai cunoscute.

Întrebat dacă a primit ajutor din partea surorii lui, Alina, Mircea a răspuns că aceast ai-a fost mereu alături.

„Bineînţeles, m-a ajutat faptul că a colaborat, că mi-a acceptat această cerere. Este o artistă foarte cunoscută, vă daţi seama că a fost un impuls foarte bun şi pentru mine. Cum şi alţi artişti din România fac featuring cu artişti de nivel mai mare decât ei, aşa am făcut şi eu cu ea şi a fost destl de bine”, a răspuns Mircea pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV.

Fire săritoare şi mult mai experimentată într-ale cântatului, Alina îi dă sfaturi lui Mircea.

„Îţi dai seama că îi dau sfaturi! Dacă mă are lângă el, de ce să nu-i dau sfaturi. Eo am învăţat de-a lungul timpului fel de fel de lucruri şi îşi dai seama că toate cunoştinţele mele încerc să le implementez şi lui”, a mai spus Alina Eremia.

Invitat în platoul emisiunii Click!, Mircea a explicat că i-a oferit piesa surorii lui pentru că vocea ei se potrivea cu linia melodică. 

”O urmez pe Alina, încerc să calc pe urmele ei. Încă de mic am cochetat cu muzica. A fost momentul. Singur m-am dus la studio, am venit după cu propunerea pentru Alina, ne trebuia o voce feminină. Știam că nu are cum să mă refuze și m-am gândit că nu are cum să mă refuze”, a spus Mircea.

Deși e încă la început de carieră, tânărul are deja admiratoare, unele chiar insistente: ”Am ieșit să fac poze cu publicul după concert și am fost tras de tricou de o fată, de mână de o altă fată, de celalaltă de un băiat, una încerca să mă pupe pe gură”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net