În loc să îmbătrânească, întineresc! Starurile, mai sexy cu trecerea anului VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Kate Winslet este una din vedetele care au întinerit, în loc să îmbătrâneascăfoto: Arhiva personală
Kate Winslet este una din vedetele care au întinerit, în loc să îmbătrâneascăfoto: Arhiva personală

Nu este niciun secret că odată cu trecerea anilor, pielea începe să se lase, apar ridurile, iar tonusul muscular dispare. Pentru starurile de la Hollywood efectul este exact invers. Celebrităţile devin tot mai frumoase de la an, la an.

Nu este niciun secret că „pisicuţa" Halle Berry este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actrița şi-a schimbat stilul. A renunţat la coafura neîngrijită, iar accesoriile de prost gust le-a aruncat într-un colţ de mult uitat. Actriţa a recunoscut că în urmă cu ceva ani, pielea ei arăta îmbătrânită. Şi nu a stat pe gânduri şi a luat măsuri! Şi-a exfoliat tenul şi îl îngrijeşte regulat cu vitamine.

Cine nu a plâns la celebrul film „Titanic" şi câţi bărbaţi nu au oftat după focoasa  Kate Winslet? Actriţa şi-a păstrat frumuseţea, dar a mai făcut şi îmbunătăţiri. Dacă în tinereţe avea pielea pigmentată şi un aspect nedemn de un asemenea succes, iată că acum Kate este aproape de nerecunoscut. Şi-a matifiat pielea, a renunţat la culoarea roşie a părului şi  a trecut prin multe intervenţii estetice.

Despre Gwen Stefani nu se poate spune că şi-a păstrat frumuseţea din tinereţe, ci a devenit mult mai atrăgătoare odată cu trecerea anilo şi cu siguranţă, Gwen  ar vrea să facă uitate pozele de la 20 de ani! Pe atunci avea părul albastru, codiţe copilăreşti şi ştrasuri aplicate pe faţă.  Părul blond de acum, dar şi operaţiile estetice au făcut din copilăroasa Gwen, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png