Inna a făcut senzaţie la concertul live din Garajul Europa FM! Antonia susţinut-o - FOTO


    Inna
Inna

Inna a redeschis, aseară, 12 septembrie, seria de concerte Live în Garajul Europa FM! Zeci de fani, veniți din toate colțurile Bucureștiului, dar și din țară au ascultat melodiile care au făcut-o pe Inna celebră!

În Garajul Europa FM și-a făcut apariția și Antonia, care a venit să o susțină pe Inna la concertul său live. Dar cei mai mici spectatori din Garaj s-au dovedit a fi și cei mai înflăcărați admiratori ai vedetei: Inna a fost înconjurată de zeci de copii care i-au demonstrat live că știu pe de rost versurile pieselor ei!

inna
inna

Fanii au avut parte și de o premieră - Inna a cântat alături de formația The Marker. Melodiile în duet s-au ținut lanț: una dintre piesele interpretate pentru prima dată de Inna împreună cu solistul formației, Paul Mateș a fost „Wherever you are".

antonia
antonia

La final, Inna a dat zeci de autografe și interviuri iar în această dimineață a plecat spre Mexic unde are programate o serie de concerte. Europa FM Live în Garaj continuă, în data de 26 septembrie, cu un concert de senzație semnat Loredana!

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg