Irina Rimes, întâmplare nefericită chiar de sărbători!

Ultima actualizare:

Irina Rimes și iubitul ei, francezul David Goldcher, au pățit-o de drumurile patriei! Mașinuța, cu care cei doi se deplasează de la un concert la altul sau în vacanțe, s-a defectat pe autostradă. Cei doi au chemat un echipaj de intervenții să ridice automobilul, care va ajunge la fiare vechi.

Irina Rimes și-a adus iubitul, pe francezul David Goldcher, în România  Sursa: Instagram
Irina Rimes și-a adus iubitul, pe francezul David Goldcher, în România Sursa: Instagram

Irina Rimes și iubitul ei, francezul David Goldcher, sunt nedespărțiți de aproape doi ani de când sunt împreună. Cei doi se află acum în vacanță în România de Sărbători. Solista are câteva concerte și evenimente prin țară, așa că c auei doi îndrăgostiți pornit-o cu mașinuța lor, un Peugeot, pe drumurile patrei.

Din nefericire, mașina, care avea ceva ani vechime și mulți kilometri la bord, a cedat. Automobilul s-a defectat chiar în mijlocul autostrăzii.

Cântăreața și iubitul ei au chemat imediat un echipaj de intervenții să ridice automobilul de pe șosea. În timp ce mașina era ridicată pe paltformă, cei doi și-au luat „Adio!” cu lacrimi în ochi de la automobilul, care nu mai poate fi, din păcate, reparat.

image

Irina și iubitul ei intenționau să-și cumpere în viitorul foarte apropiat un automobil nou.

S-a terminat cu mașinuța noastră. Ne-a lăsat la 350 km de casă și încă 300 km de destinație! Ai crede că după atâta timp ajungi să cunoști o mașină! Poate a simțit că vroiam s-o schimbăm! Se duce mașina pe ultimul drum. Pa, mașinuță!”, a anunțat solista, într-un Intastory, postând și imagini cu automobilul ridicat de echipa de intervenție.

Cine este iubitul Irinei Rimes?

Irina Rimes (29 de ani) s-a îndrăgostit de un tânăr francez, David, pe pandemie

Irina a locuit o vreme cu iubitul în Franța, însă ,mai nou, ea l-a adus în Moldova și apoi în România, ca să-i cunoască părinții. Relația celor este cât se poate de serioasă și s-ar putea lăsa și cu o căsătorie, pe care solista nu a exclus-o.

Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a declarat Irina Rimes, invitată la podcastul lui Damian Drăghici.

David Goldcher, iubitul Irinei, creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net