Iubita lui Keo, apariție de senzație! Cum arată Misty în noul videoclip VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Johnny King, Misty și Kariefoto: arhiva personală
Johnny King, Misty și Kariefoto: arhiva personală

E mai sexi ca niciodată și este din ce în ce mai ocupată cu muzica. Misty a scos un nou videoclip care a sucit mințile bărbaților. Iubita lui Keo a apărut îmbrăcată sumar și mișcându-se senzual pe ritmul muzicii.

În platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv, Misty a venit însoțită de cei care au ajutat-o la realizarea noii piese: Johnny King și Karie. Întrebată ce face în ultima vreme, Misty nu a ezitat să vorbească despre cariera sa: „Fac foarte bine, spectacole peste tot prin țară în cadrul celui mai mare proiect cultural din România, un proiect realizat de Mix Music. Mă bucură foarte tare faptul că fac parte din această echipă absolut bestială. Multe dintre evenimente le și prezint și îmi place, am descoperit că îmi place și partea asta de prezentare - coordonare”, a spus Misty, entuziasmată.

Misty, în apariție incendiară în noul clip

În ultima vreme, Misty este foarte ocupată, însă aceasta încă încearcă să se organizeze înainte de o perioadă foarte încărcată. Întrebată de Diana Bart unde mai urmează să concerteze, Misty a ridicat din umeri: „Încă nu știu să vă spun, voi afișa pe pagina mea de Facebook”, a spus ea. 

Cât despre colaborarea neobișnuită dintre Misty, Johnny King și Karie, Karie a început să povestească cum a început totul: „Prima dată Misty a fost interesată să lucrăm o piesă, datorită piesei «Izabela». Eu aveam un beat deja făcut de dancehall reggae care i se potrivea, i l-am trimis, evident, se potrivea și Johnny și am zis că asta e, trebuie să fie în forma asta!”.

Cât despre cel care a venit cu ideea colaborării și a versurilor, Misty a spus că au lucrat toți, în echipă: „Am făcut cu toții o echipă, mă bucur că am putut contribui și eu cu Skizzo Skillz, Keo, Karie, Johnny. Ideea este că mie îmi plăcea foarte mult Karie, este unul dintre artiștii mei preferați de hip-hop, și știam că pot ajunge să-i propun o colaborare și așa că a ieșit”, a adăugat Misty.

Întrebată de Keo, Misty a spus că artistul face „foarte bine” și că nu pleacă, deocamdată, în concediu: „Concediile se fac în perioada aia după sărbători”. Misty a mai spus că dacă merg împreună la concerte, cei doi nu prea mai au timp și de distracție numai pentru ei: „De regulă, ești pe fugă așa între concerte”. Cu toate acestea, întrebată dacă mai poate și dacă nu este obosită, Misty a răspuns cu entuziasm: „În orice domeniu este obositor, dar atât timp cât îți place...”.

Cât despre nuntă și copii, Misty a evitat cu desăvârșire să răspundă la întrebarea legată de acest subiect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net