Jean de la Craiova, regele sexului! Artistul dezvăluie secrete din dormitor VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Jean de la CraiovaFOTO: Arhiva personală
Jean de la CraiovaFOTO: Arhiva personală

Jean de la Craiova nu se sfieşte să îşi spună secretele din pat! Şi nici nu are de ce, pentru că, spune el, este un adevărat "rege" al sexului! Sau cel puţin a fost. A dat din casă şi ne-a spus cât durează o partidă de sex şi ce face în timpul preludiului.

Mai mult decât atât, Jean a vorbit şi despre domnişoarele care îi dau târcoale. Amante închipuite sau nu, artistul nu vrea să-şi supere soţia, aşa că ori de câte ori îi greşeşte, îi pregăteşte o noapte de neuitat.

Jean de la Craiova a mărturisit cât a durat cea mai lungă partidă de sex: ''Păi să-mi aduc aminte, ianuarie, februarie...! Când eram tânăr, acum 50-60 de ani, cu preludiu poate să dureze şi toată noaptea, că faci seara frumoasă. Mai o mângâi, mai bei o şampanie, mai o ciupeşti, mai o croşetezi'', a mărturisit Jean de la Craiova, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni pănă joi, de la ora 23.30, pe Prima Tv.

Dar nimic nu mai e ca înainte. Acum, prestaţiile lui Jean lasă de dorit. Partidele de amor durează mai puţin, spune Jean, din cauza telefonului: ''Când ţi-e lumea mai dragă scoţi telefonul. Stai că mi-a dat un like, sunt pe facebook şi de asta îţi opreşte nervul'', a mai spus acesta.

Şi cum i s-a dus vorba că este "experimentat" în pat, nu are cum să nu îşi împartă "cunoştinţele" şi cu alte domnişoare! Pentru că vorba ceea: ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place, d-apăi lui Jean!

''Se zice că un bărbat trebuie să treacă ca Vodă prin lobodă. Mai te uiţi în stânga, mai te uiţi în dreapta. Paritatea în România este de 7 femei la un bărbat. Şi atunci cum dracu să nu te uiţi? Păi sunt chior?'', a spus Jean de la Craiova.

Dar să nu credeţi că soţiei i-au picat bine scandalurile extraconjugale în care a fost implicat manelistul: ''Îţi dai seama că nu i-au picat, bine dar trecem peste toate, mergem mai departe. Dacă vrei să-ţi înşeli partenerul e foarte uşor. Dar mergem pe încredere, că de asta te-ai căsătorit, înseamnă că l-ai iubit'', a mai spus el.

Cu toate acestea, soţia lui, Paula, cu care este împreună de 22 de ani, ştie bine ce are la uşă şi nu îl lasă aşa de uşor, mai ales că este "recompensată" în fiecare noapte pentru înţelegere.

''Ea ştie că o iubesc foarte mult şi suntem un cuplu extraordinar. Frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bună rău. De abia aştept să merg acasă s-o mănânc''.

Ce nu ştiam despre Jean, este faptul că este un romantic veritabil! Şi-a cucerit soţia cu serenade: ''I-am cântat la balcon, mi-a aruncat o găleată de apă în cap. I-am zis că vin pe cal, am venit pe bicicletă. Ea m-a cucerit cu balcoanele", a încheiat solistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Karmen Minune are o familie frumoasă
KYLIE JENNER LENJERIE INTIMA ELLE jpg
IMG 6943 jpeg
christina aguilera halloween brad jpg
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net