Johnny Depp renunţă la rolurile ciudăţele? În noul film va fi erou!

Ultima actualizare:

De fapt, el a jucat aşa multe personaje trăsnite, încât rolul unui adevărat erou este cea mai stranie alegere pe care o putea face în acest punct.

Deep se gândeşte să facă o mică schimbare în carieră, nu că ar renunţa definitiv la interpretarea personajelor «speciale».

Astfel, potrivit huffingtonpost.com, se pare că Disney şi compania de producţie a vedetei, Infinitum Nihil, s-au gândit să facă echipă pentru două proiecte: o adaptare pentru marile ecrane ale show-ului anilor '70 - «Kolchak: The Night Stalker», despre un reporter care descoperă că investigaţia sa îl poartă către locuri bântuite, şi, în mod surprinzător, un film despre eroul Paul Revere.

Este de la sine înţeleasă o colaborare între Depp şi Disney, mai ales că ultimul lor film împreună - «Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides» a făcut un profit de peste 1 biliard de dolari.

Citeşte şi:Uite ce bine «dă» cu chitara Johnny Depp! - VIDEO

Johnny Depp este văr cu Regina Angliei. Uite legăturile!Johnny Depp, despre cum s-a accidentat grav la filmările pentru «Piraţii din Caraibe 4» VIDEO

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg