Justin Bieber se tratează de anxietate cu un Lamborghini roz de 200.000 $

Ultima actualizare:

    Justin Bieber (25 ani), mai mult gol decât îmbrăcat, se plimbă cu noua lui mașină roz, un Lamborghini UrusFoto: Profimages
Justin Bieber (25 ani), mai mult gol decât îmbrăcat, se plimbă cu noua lui mașină roz, un Lamborghini UrusFoto: Profimages

Justin Bieber, la 25 de ani, suferă de anxietate, depresie și cine mai știe ce alte boli mentale. Cântărețul canadian ar da oricât pentru a se face bine. Iar 200.000 $, cât face un Lamborghini roz, care zici că e de fete, la ”valoarea” lui Bieber, este un mizilic.

Justin Bieber, în vârstă de 25 ani, și-a cumpărat o nouă ”jucărie” de 641 de cai putere: un Lamborghini Urus de 200.000 de dolari, care să-l ajute să treacă peste gândurile negre. Mașina, pe care ar fi dat oricât, doar-doar să îl facă bine, este un SUV de un roz țipător, care poate prinde viteze de 304 km/h și ajunge la 200 km/h în 12.8 secunde.  Pentru Justin, care are o avere de 284 de milioane de dolari, vehiculul este doar o altă piesă în colecția lui de mașini luxoase, care valoarează 1.2 de milioane de dolari.

Justin Bieber nu mai cântă, ci dă sfaturi pe Instagram

Apropiații susțin că Bieber ar fi luat o pauză de fumat marijuana și de aici problemele din cariera sa artistică. A intrat în depresie și nici soția lui nu reușește să îl facă să vadă viața în culori. În tot acest timp, canadianul este foarte deschis pe rețelele de socializare despre trăirile apăsătoare pe care le experimentează. Mai nou, ne învață cum să ne vindecăm de atacurile de anxietate: ”Uitați-vă în jur. Găsiți cinci lucruri pe care le puteți vedea clar, patru lucruri pe care să le atingeți, trei lucruri pe care să le puteți asculta, două lucruri pe care le puteți mirosi și un lucru pe care să îl gustați. Asta se numește revenire în realitate și te ajută să te echilibrezi atunci când simți că ai pierdut orice reper”. Deși sună a mantră budistă, el este departe de a fi călugăr: în majoritatea timpului este surprins de paparazzi fără tricou, deseori chiar în ”costumul dat de mama natură”. În plus, trăiește în lux, într-o casă în Beverly Hills, care costă 1.8 milioane de dolari, cu soția sa, Hailey Baldwin (22 de ani), și aruncă în stânga și în dreapta cu banii: ori pe tatuaje, petreceri sau psihiatri, ori pe mașini, având în propriul garaj de la Lamborghini, la Porsche, Cadillac, Ferrari și multe altele.

De unde are Justin Bieber o avere de 284 de milioane $?

Justin Bieber a fost descoperit în 2008 de impresarul lui, Scooter Braun, pe site-ul YouTube, unde artistul punea filmulețe cu el cântând. Până în 2009 a devenit un star de proporții, a cântat la Casa Albă, în fața președintelui SUA de atunci, Barack Obama, iar în 2015 a fost numit de ”Cartea Recordurilor Guinness” ca cel mai tânăr artist care a ajuns în topul ”Billboard Hot 100”. În prezent, ”Biebs” are peste 100 de milioane de albume vândute, are ”în buzunar” un premiu ”Grammy”, două ”Brit Awards” și 13 ”Billboard Music Awards”. Deși are o carieră strălucită, viața personală a lui Bieber este plină de ”nefăcute”:  a fost acuzat de vandalism în 2013, arestat de două în 2014, pentru conducere sub influență de substanțe și pentru condus periculos, iar”cireașa de pe tort” o constituie scandalurile legate de comportamentul lui după ce se droghează.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net