Kanal D a stabilit ce serial va difuza după finalul lui "Suleyman Magnificul"

image
Serialul "Rebel în Califonia" a fost difuzat şi la noi

Postul de televiziune Kanal D continuă să aducă cele mai bune seriale turceşti, chiar şi după ce se va încheia “Suleyman Magnificiul”. După ce au difuzat poveşti precum „1001 de nopţi”, “Feriha”, “Tradarea” si “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, din 12 decembrie va difuza serialul “Yaman” – “Med Cezir”, o poveste copiată de la americani

De săptămâna viitoare, de pe 12 decembrie, după ce “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” ajunge la final, publicul va face cunoştinţă cu noi personaje şi poveştile complicate din “Yaman”. Din distribuţie fac parte şi actori cu care publicul din România sunt deja familiarizat. Catagay Ulusoi, interpretul lui Yaman, este cunoscut din serialul “Feriha”, iar Baris Falay, care il interpreteaza pe avocatul Selim, a jucat in “Ezel”.  Yaman e personajul şi elementul central al poveştii serialului, cel care uneşte lumea bogaţilor şi cea a săracilor. E personajul luminos care se luptă din răsputeri să îşi ajute familia încercată de greutăţi şi să îşi schimbe condiţia socială. Yaman e luat de pe străzile sărace din Tozludere de avocatul Selim Serez şi de soţia acestuia, Ender. Mert, fiul lor educat şi introvertit, îl consideră pe Yaman frate şi prieten căruia îi împărtăşeşte modul lui ciudat de a privi lumea, dar şi încercările şi necazurile prin care trece în încercarea de a câştiga inima lui Eylül.

image
Serialul

“Yaman” inspirat după “O.C. California”

În 2003 debuta în SUA serialul American “O.C. California” – “Rebel în California”, difuzat şi la noi. Zece ani mai târziu, turcii au produs “Yaman” – “Med Cezir”, o copie fidelă a productiei americane. Chiar si fotografiile de promovare sunt asemănătoare şi la fel şi personajele poveştii. Serialul turcesc a filmat un sezon, iar cel american a avut parte de patru, sfârşindu-se în 2007.  

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
ROMANIA Handbal Portarita jpg
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png