Keo a cerut-o de soție pe Misty! Mesajul solistei pentru Andreea Bălan

Ultima actualizare:

    Keo și Misty
Keo și Misty

Misty a primit inelul de logodnă! I-a spus un „Da!” sincer lui Keo, care urmează să-i devină soț, iar acum relația lor este mai solidă ca oricând. Solista a mărturisit totul la un eveniment monden, unde reporterii emisiunii Focus Magazin i-au surprins bijuteria de pe inelar.

Întrebată de cererea în căsătorie, Misty nu s-a mai ascuns și a răspuns sincer. „Noi nu prea dăm detalii intime din relație, la cât a fost ea de exploatată. Pot să spun că a fost un moment frumos”, a declarat ea. Cântăreața a recunoscut că a fost uimită de gestul lui Keo, pentru că nu se aștepta ca el să facă acest pas. „A fost o surpriză”, a mai spus ea.

Totuși, chiar și cu inelul pe deget, Misty nu se gândește încă la nuntă. „Nu am discutat și nu punem presiune pe relație și nu punem presiune pe noi”, a explicat ea, confirmând că ea și Keo locuiesc, în prezent, împreună.

Cât despre fosta rivală, Andreea Bălan, care urmează să nască zilele acestea, Misty nu se mai fereşte să vorbească. Ba chiar îi face şi ceva urări. „Îi urez multă sănătate și toată fericirea din lume”, a spus viitoarea soție a lui Keo.

A lansat o nouă piesă

Iar fiindcă este fericită până peste cap de relația ei, Misty a lansat o nouă piesă, cu mesaj de dragoste: „Inflamabil”, pe care a creat-o în colaborare cu actualul ei logodnic. „Este o piesă foarte frumoasă, compusă de Keo, vorbește despre o dragoste foarte aprinsă, pe care sunt convinsă că toți am simțit-o sau o simțim măcar o dată în viață. Este o piesă sensibilă, dar puternică în același timp, are un videoclip foarte frumos”, a explicat ea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net