La Roxette, puteai face pipi în picioare - FOTO/ VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Peste 15.000 de persoane au ieşit extaziaţi de la concertul Roxette. După o furtună violentă, vremea a devenit brusc agreabilă. Organizatorii s-au gândit la toate, inclusiv cum să facă fetele şi doamnele pipi... în picioare.

Primul concert Roxette în România va rămâne în istorie. Peste 15.000 de suflete au aplaudat prestaţia de la Zone Arena a cuplului suedez. Timp de aproape două ore, spectatorii au fredonat toate piesele din program. Show-ul propriu zis a-nceput, totuşi, înainte de urcarea pe scenă a celor de la Roxette.

Spectatoarele au fost instruite să-şi facă nevoile din picioare, să se controleze la sâni, în timp ce spectatorii au format cozi interminabile la hotdog.

simeon stalpnicul png

Bălţile formate lângă scenă nu i-au intimidat pe cei prezenţi. Doar că vremea mai mohorâtă nu le-a stârnit setea, ci foamea! Cozi interminabile s-au format la standurile de hotdog, nu la cele de bere, aşa cum se întâmpla de obicei la alte concerte în aer liber.

Încă de la intrarea în Zone Arena, femeile au primit dispozitive speciale pentru a merge la toaletele ecologice (foto jos). Cu ajutorul acestora, doamnele au fost sfătuite să facă pipi ca bărbaţii, din picioare, pentru că astfel este mai igienic.

simeon stalpnicul png

Până la ora 20.00, când Marie şi Per au urcat pe scenă, toate doamnele din public s-au minunat de aparatul de urinat. Cu toate astea, puţine sunt cele care au fost curioase să-l testeze, majoritatea femeilor preferând să-l ia acasă, pe post de „suvenir”.

Spectatorii care-au ales să plătească 350 de lei pentru un bilet au fost dezamăgiţi să constate că locurile lor pe scaune nu le sunt de folos. În faţa primului rând se buluciseră cei care aveau bilet în rândurile din spate. Aşadar, scaunele au rămas goale şi au fost luate la propriu în picioare de mulţimea de lângă scenă care se înghesuia cât mai în faţă.

simeon stalpnicul png

După ce-au crezut că l-au apucat pe Dumnezeu de-un picior văzându -se la poalele scenei, „norocoşii” din primele rânduri au făcut eforturi uriaşe de a nu-şi scrânti gâtul.

Roxette au cântat piesele de la 2 metri distanţă faţă de sol. În timp ce Marie şi Per vedeau bine peste toată Zone Arena, publicul se chinuia să-i urmărească.

simeon stalpnicul png

După ce au urmărit cu sufletul la gură spectacolul oferit de Roxette şi cele două bisuri, spectatorii s-au înghesuit spre ieşirile din Zone Arena. În câteva minute, bulevardul bucureştean Barbu Văcărescu s-a umplut ochi.

Şi, culmea, la ieşire se împărţeau doze cu suc, gratis. A durat mai bine de o oră până ce bulevardul s-a eliberat. În acest timp, mulţimea, ameţită la propriu şi la figurat, se orienta cu greu spre maşinile parcate pe străduţe lăturalnice, spre taxiuri cu tarif dublu ori spre benzinării în speranţa că se vor uşura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net