Mila Kunis are o problemă cu sânii

Ultima actualizare:

    Mila Kunis a reuşit să-şi recapete silueta pentru că o alăptează la sân pe fiica saFoto: WENN
Mila Kunis a reuşit să-şi recapete silueta pentru că o alăptează la sân pe fiica saFoto: WENN

Mila Kunis este vedeta noului film de la Hollywood intitulat “Jupiter Ascending”. Tânăra mămică, în vârstă de 31 de ani, a strălucit pe covorul roşu.

Mila spune că a reuşit să revină la silueta ei de dinainte de naştere în numai patru luni datorită faptului că îşi alăptează fiica la sân. Ea se plânge, însă, că îi este ruşine că are sânii neobişnuit de mari. Invitată la talk-show-ul realizat de Conan O'Brien, frumoasa actriţă a izbucnit în râs, jenată, când jurnalistul i-a arătat o poză în care partenerul ei din film, Channing Tatum, se holbează la pieptul său: “Încetaţi, e oribil… Da, s-au mărit sânii mei”. Mila Kunis a mai povestit că încearcă să se îmbrace cu lucrurile ei obişnuite, da nu mai poate din cauza sânilor imenşi. Nu ştie ce să mai facă să-i scadă la loc.

A născut o fetiţă

Mila Kunis (31 de ani) a născut la 1 octombrie 2014 o fetiţă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Micuţa se numeşte Wyatt Isabelle. Actorul din “Doi bărbați și jumătate”, în vârstă de 36 de ani, a asista-o pe logodnica sa în sala de nașteri, care a născut pe cale naturală, potrivit tmz.com. Deși inițial s-a zvonit că Mila va naște acasă, actrița a ales totuși spitalul celebrităților din Beverly Hills. Ashton și Mila s-au logodit în luna februarie, iar în martie au anunțat că vor deveni părinți.  

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp