O copiază pe Delia? Skizzo Skillz a scos o nouă piesă în care cântă despre băutură | VIDEO EXCLUSIV

28 august 2015
article img
Skizzo Skillz şi Alama fac furori cu noua piesă "Beau"foto: arhiva personală

A cântat alături de Corina, "Fete din Balcani", iar acum a lansat un single care promite să spargă topurile. Skizzo Skillz şi-a unit forţele cu Alama şi au scos, proaspăt, piesa, denumită sugestiv "Beau". Coincidenţă sau nu, noua melodie vine după succesul răsunător al Deliei cu piesa arhicunoscută "Da, mamă".

Invitaţi în platou emisiunii Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv, Alama şi Skizzo Skillz au povestit cum au ajuns să cânte împreună. Cei doi artilti au mărturisit că se cunosc de mai mulţi ani, dar abia acum s-au gândit să scoată o piesă împreună.

"Este foarte important de ştiut că aceasta este piesa lui Alama. Eu sunt doar invitat. Este o piesă de petrecere, care poate fi ascultată după ce se termină «Da, mamă» a Deliei. Ne-am asumat acest lucru. Ştiam că vor apărea tot felul de discuţii după succesul ei. Nu este o melodie în care se promovează băutura. Eu, de exemplu, sunt un tip sportiv. Nu prea beau. Mărturisesc că mă îmbăt de la o bere", a povestit Skizzo Skillz în platoul emisiunii Click!. Tot artistul a dezvăluit faptul că proiectul lui muzical cu Alama a fost gata încă din luna martie a acestui an, cu mult înainte ca Delia să scoată celebra piesă "Da, mamă", care a stârnit un val de controverse.