O copiază pe Delia? Skizzo Skillz a scos o nouă piesă în care cântă despre băutură | VIDEO EXCLUSIV

28 august 2015
image
Skizzo Skillz ┼či Alama fac furori cu noua pies─â "Beau"foto: arhiva personal─â

A c├óntat al─âturi de Corina, "Fete din Balcani", iar acum a lansat un single care promite s─â sparg─â topurile. Skizzo Skillz ┼či-a unit for┼úele cu Alama ┼či au scos, proasp─ât, piesa, denumit─â sugestiv "Beau". Coinciden┼ú─â sau nu, noua melodie vine dup─â succesul r─âsun─âtor al Deliei cu piesa arhicunoscut─â "Da, mam─â".

Invita┼úi ├«n platou emisiunii Click!, difuzat─â zilnic de luni p├ón─â joi, de la 23.30, la Prima Tv, Alama ┼či Skizzo Skillz au povestit cum au ajuns s─â c├ónte ├«mpreun─â. Cei doi artilti au m─ârturisit c─â se cunosc de mai mul┼úi ani, dar abia acum s-au g├óndit s─â scoat─â o pies─â ├«mpreun─â.

"Este foarte important de ┼čtiut c─â aceasta este piesa lui Alama. Eu sunt doar invitat. Este o pies─â de petrecere, care poate fi ascultat─â dup─â ce se termin─â ┬źDa, mam─â┬╗ a Deliei. Ne-am asumat acest lucru. ┼×tiam c─â vor ap─ârea tot felul de discu┼úii dup─â succesul ei. Nu este o melodie ├«n care se promoveaz─â b─âutura. Eu, de exemplu, sunt un tip sportiv. Nu prea beau. M─ârturisesc c─â m─â ├«mb─ât de la o bere", a povestit Skizzo Skillz ├«n platoul emisiunii Click!. Tot artistul a dezv─âluit faptul c─â proiectul lui muzical cu Alama a fost gata ├«nc─â din luna martie a acestui an, cu mult ├«nainte ca Delia s─â scoat─â celebra pies─â "Da, mam─â", care a st├órnit un val de controverse. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor