Roxana de la Trident, nevoită să se opereze. Moare de frică!

Ultima actualizare:

    Roxana a făcut parte din trupa TridentFoto: Facebook
Roxana a făcut parte din trupa TridentFoto: Facebook

După Denisa de la trupa Bambi şi Vica Blochina, o altă divă mioritică vrea un nas mai frumos. Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, e chinuită de mari dureri de cap, iar medicii îi recomandă de urgenţă rinoplastia. Deşi moare de frică, sunt puţine şanse ca Roxana să scape de bisturiu.

"Nu vreau să-mi operez estetic nasul, pentru că am un nas foarte mic, ar trebui un pic mărit pentru că nu pot să respir foarte bine, nările mele, nu ştiu cum se spune în termeni medicali, sunt foarte subţiri. Am dureri de cap din cauza asta. Şi mi-e frică să mă operez. Am fost cu durerile de cap, am făcut control la ochi, control peste tot, dar nimeni până de curând nu mi-a spus că asta ar fi problema. Încerc să nu fiu dependentă de pastile", a povestit fosta componentă a trupei Trident pentru "Focus Magazin", emisiunea de noapte de la Prima TV.

Cântăreaţa a vizitat nenumăraţi medici. Diagnosticul final nu a fost deloc îmbucurător pentru Roxana, căci la ultimul consult i-a fost recomndată rinoplastia de urgenţă! 

"Am fost la consult, ştiu ce-i de făcut, doar că tot amân. Iniţial am zis în noiembrie, acum nu mai vreau în noiembrie, poate că la anul. Mă îngrozeşte şi perioada de după. Cred că m-aş speria tare să mă văd o săptămână învineţită la ochi. Odată şi odată o să trebuiască s-o fac", a mai declarat Roxana.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png