Se „rumenesc” la solar sau la plajă? Vedetele, topite după soare VIDEO EXCLUSIV


    Rita Mureșanfoto: arhiva personală
Rita Mureșanfoto: arhiva personală

Te-ai întrebat vreodată ce fac vedetele la plajă? Este evident,se bronzează. Cert este că vedetele noastre adoră să se bronzeze, fie natural, fie la solar. Iată cui îi place să se „rumenească” pe toate părțile.

Să mă duc sau nu la solar? Cu siguranţă acestă întrebare a stat cel puţin o dată pe buzele fiecărei femei care se respectă! Dar mai apoi cu toate s-au întrebat dacă nu cumva pielea lor are de suferit! Aşa au procedat şi vedetele noastre care de ceva timp au cam renunţat la solar.

Întrebată de reporterița Click!, cântăreața Annes a spus că nu mai merge la solar: „Între timp nu mai merg. Mergeam foarte des”, a spus vedeta în cadrul emisiunii Click! TV, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

Alte vedete nu sunt de acord cu bronzatul la solar: „Pentru mine nu este o idee bună tocmai pentru că îmbătrâneşte un pic pielea”, a spus Florentina Opriș. Claudia Pavel s-a reprofilat și ea către bronzul natural: „Am mers mult timp când eram mai mică, dar acum prefer bronzul organic”.

Pe de altă parte, Maria Constantin este topită după solar! Iar dacă afară plouă sau este înnorat, cântăreaţa se poate bronza în voie: ”Obişnuiesc pentru că am întradevăr pigmentul foarte deschis. Ştiu că nu e foarte bine, dar încerc să mă menţin” a declarat cântăreața. Aceasta a mai spus că nu merge de foarte timp la solar, iar timpul petrecut acolo nu este foarte lung: „Nu merg de foarte multă vreme. De un an de zile. Cel mai mult am stat 12 minute. Am mai încercat şi cu acea bronzare artificială făcută din produse naturale, dar există inconvenientul de a rămâne pe haine” a adăugat ea.

Iar iubitul ei Marcel Toader chiar o încurajează să se mai "rumenească" puţin. Nu de alta, dar el dar el fiind din Constanţa, are întotdeauna bronzul la purtător: „Ea trebuie să meargă la solar ca să fie în ton cu mine. Eu sunt natural aşa că am stat multă vreme pe plajă”, a spus el.

Tot pe plajă stă şi Rita Mureşan. Dar nu se expune se soare aşa cum aţi fi crezut, ci coase goblenuri la umbră: „Cred că am fost o singură dată la solar. Am pielea foarte albă şi nu sunt aşa mare prietenă cu soarele. Îmi place să cos goblen. Eu stau pe plajă, dar nu neapărat la soare. Nu am această aptitudine de reptilă”, a spus renumitul designer.

În schimb, Claudia Pavel recunoaşte că nu poate trăi fără soare. Şi implicit fără o piele bronzată: „La soare mă expun, mai ales că fiului meu îi place să stea la plajă, în apă. Folosim un SPF destul de mare să ne protejăm, soarele e sănătos”, a declarat artista.

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg