Soția, despre starea lui Daniel Onoriu: "E tot la Terapie Intensivă!”

5 ianuarie 2022

Pilotul Daniel Onoriu se zbate să trăiască pe un pat de spital de o lună și mai bine! Soția pilotului, Isabela Onoriu, a dezvăluit, în exclsivitate pentru click.ro, că pilotul se află și acum internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Foreasca din Capitală. De o săptămână însă, starea pilotului a dat semne reale de îmbunătățire.

image
Daniel Onoriu, alături de soția sa, Isabela Sursa: Instagram

Daniel Onoriu se luptă să trăiască la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Starea pilotului, internat cu hemoragie internă în urmă cu mai bine de o lună, s-a îmbunătățit vizibil în ultima săptămână. Medicii, care l-au operat de urgență pe pilot, sunt optimiști după ultima tomografie computerizată. Familia pilotului trage speranțe că, în curând, acesta va fi părăsi secția de Terapie Intensivă.

„Cu pași mici, spun medicii!”

Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune“, a declarat Isabela Onoriu, în exclusivitate, pentru click.ro

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară de lux, din Turcia. Revenit în țară, lui Daniel Onoriu i s-a făcut, brusc, rău și fost internat de Urgență la Spitalul Floreasca cu hemoragie internă masivă. Pilotul o fost, de urgență, supus unei intervenții chirurgicale complicate. Ulterior, familia a făcut un anunț disperat prin care a solcitat să se doneze sânge pentru pilotul care agoniza pe patul de spital.

Pe 24 noiembrie, a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A ajuns acasă șia căzut din picioare, a văsat sânge. A căzut peste soția lui, care din fericire a avut putere să-l ridice. A pierdut doi litri de sânge. Dacă există unu la sută șanse de supraviețuire noi ne agățăm de ele! Colegii lui motocicliști s- au mobilizat, s-a completat necesarul de sânge încă de la primele ore ale dimineții după ce am dat anunțul. Le mulțumim!”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu și fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru click.ro.

stanga
dreapta
daniel onoriu jpg
daniel rebeca isabela onoriu jpg
daniel rebeca onoriu jpg
daniel  isabela onoriu 3 jpg
daniel isabela onoriu2 JPG

Onoriu, victima unui malpraxis în Turcia?

Daniel Onoriu ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica de lux din Turcia.

Se pare că kit-ul folosit în Turcia nu a fost unul de bună calitate, astfel încât o capsă s-a desprins. El mi-a arătat imagini din rezerva din Turcia, o rezervă luxoasă, dotată! Nici prin cap nu-ți trecea că poate să se întâmple o asemenea tragedie. De acolo și hemoragia internă! Medicii români au intervenit să repare”, a mai declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro

Daniel Onoriu (43 de ani) este nepotul prin alianță al celebrei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, acesta fiind băiatul fiului lui Ion Onoriu, din prima casătorie.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg