Soția, despre starea lui Daniel Onoriu: "E tot la Terapie Intensivă!”

Pilotul Daniel Onoriu se zbate să trăiască pe un pat de spital de o lună și mai bine! Soția pilotului, Isabela Onoriu, a dezvăluit, în exclsivitate pentru click.ro, că pilotul se află și acum internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Foreasca din Capitală. De o săptămână însă, starea pilotului a dat semne reale de îmbunătățire.

Daniel Onoriu, alături de soția sa, Isabela Sursa: Instagram
Daniel Onoriu, alături de soția sa, Isabela Sursa: Instagram

Daniel Onoriu se luptă să trăiască la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Starea pilotului, internat cu hemoragie internă în urmă cu mai bine de o lună, s-a îmbunătățit vizibil în ultima săptămână. Medicii, care l-au operat de urgență pe pilot, sunt optimiști după ultima tomografie computerizată. Familia pilotului trage speranțe că, în curând, acesta va fi părăsi secția de Terapie Intensivă.

„Cu pași mici, spun medicii!”

Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune“, a declarat Isabela Onoriu, în exclusivitate, pentru click.ro

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară de lux, din Turcia. Revenit în țară, lui Daniel Onoriu i s-a făcut, brusc, rău și fost internat de Urgență la Spitalul Floreasca cu hemoragie internă masivă. Pilotul o fost, de urgență, supus unei intervenții chirurgicale complicate. Ulterior, familia a făcut un anunț disperat prin care a solcitat să se doneze sânge pentru pilotul care agoniza pe patul de spital.

Pe 24 noiembrie, a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A ajuns acasă șia căzut din picioare, a văsat sânge. A căzut peste soția lui, care din fericire a avut putere să-l ridice. A pierdut doi litri de sânge. Dacă există unu la sută șanse de supraviețuire noi ne agățăm de ele! Colegii lui motocicliști s- au mobilizat, s-a completat necesarul de sânge încă de la primele ore ale dimineții după ce am dat anunțul. Le mulțumim!”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu și fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru click.ro.

Onoriu, victima unui malpraxis în Turcia?

Daniel Onoriu ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica de lux din Turcia.

Se pare că kit-ul folosit în Turcia nu a fost unul de bună calitate, astfel încât o capsă s-a desprins. El mi-a arătat imagini din rezerva din Turcia, o rezervă luxoasă, dotată! Nici prin cap nu-ți trecea că poate să se întâmple o asemenea tragedie. De acolo și hemoragia internă! Medicii români au intervenit să repare”, a mai declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro

Daniel Onoriu (43 de ani) este nepotul prin alianță al celebrei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, acesta fiind băiatul fiului lui Ion Onoriu, din prima casătorie.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net