Trăsniţii se întorc la TV cu un serial nou


    Din 27 septembrie "Trăsniţii" revin la Prima TVfoto: Click!
Din 27 septembrie "Trăsniţii" revin la Prima TVfoto: Click!

Trăsniţii au o veste excepţională. Creatorii celui mai longeviv sitcom din lume răsplătesc fidelitatea admiratorilor cu un alt serial de comedie. Începând cu 27 septembrie, Trăsniţii revin la PrimaTV!

Noua producţie se numeşte "La TV", iar povestea ei a fost dezvăluită de Grig Chiroiu, unul dintre protagonişti.

"O să fie o dezvăluire a vieţii tumultoase din televiziune. Personajul meu, acolo, eu sunt producătorul unei emisiuni, care se numeşte «Viaţa cu Chris», în care îl avem pe Chris, care este un personaj colorat, şi la propriu şi la figurat, este cel care trebuie să intre tot timpul în direct. Bineînţeles, personajele vor avea interacţiuni între ele", a dezvăluit Grig Chiroiu pentru emisiunea Click!, difuzată pe Prima TV.

De-a lungul serialului, relaţiile dintre personaje se vor modifica constant, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental. Acţiunile vor fi dinamice pentru că viaţa în televiziune se trăieşte în viteză. Din distribuţie fac parte nu numai actorii din "Trăsniţii", ci şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu.

Alin Brancu, un personaj savuros

Alin Brancu, noul personaj de la "Trăzniţii"
Alin Brancu, noul personaj de la "Trăzniţii"

"Iartă-mă e foarte greu să ies din personajul meu, pentru că m-am obişnuit foarte tare cu el, e un personaj extrem de savuros şi spun asta cu toată modestia din lume, chiar dacă eu îl joc. Din scriitură e cu adevărat savuros, acum rămâne la latitudinea telespectatorilor să vadă dacă chiar le va plăcea cu adevărat ceea ce fac în rolul acestui personaj", a mărturisit Alin Brancu.

Aşadar, dacă sunteţi curioşi de ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, nu rataţi "La TV" cel mai nou serial de comedie, marca Trăsniţii! Îl puteţi urmări în fiecare duminică, din 27 septembrie, de la ora 22:15, la Prima TV.

"Vă daţi seama câtă muncă Este pornind de la script, până la produsul final pe care îl vedem cu toţii acasă. Aşadar, vă aştept să veniţi, ca să putem să facem lucruri interesante", a mai adăugat Grig Chiroiu.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png