Un celebru actor român se reface cu greu după transplantul de măduvă suferit VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Mircea Anca poartă o mască de protecţie zilnic
Mircea Anca poartă o mască de protecţie zilnic

Un exemplu că viaţa e cel mai preţios dar primit, pe care de multe ori, nu îl apreciem la adevărata lui valoare. Actorul Mircea Anca se reface cu greu, după transplantul de măduvă suferit la mai bine de 3 ani de zile de la acesta. Imunitatea scăzută nu îi permite actorului să renunţe la masca chirurgicală pe care o poartă, însă asta nu-l ţine departe de meserie.

Lupta pentru o viaţă normală a lui Mircea Anca e departe de a fi pe final. După mai bine de trei ani de la transplantul de măduvă, Mircea Anca încă poartă mască chirurgicală, datorită problemelor de imunitate. Cu toate acestea, actorul nu şi-a pierdut simţul umorului şi glumeşte pe seama măstii. "Masca o port pentru mine nu pentru cei din jur. Mă mai întreaba lumea: Dar de ce ai mască, nene? Zic, pentru că sunt răcit şi nu vreau să te îmbolnăveşti şi tu. Lupta e grea, după transplant. Toata lumea crede că dacă ai făcut un transplant, e simplu. Procedura de transplant e simpla. Perfuzie şi după care... După care începe lupta ca organismul tău să accepte donatorul", a declarat marele actor.


    Mircea Anca poartă o mască de protecţie zilnicFoto Click! de la Prima Tv
Mircea Anca poartă o mască de protecţie zilnicFoto Click! de la Prima Tv

Mircea Anca şi regretatul Şerban Ionescu au fost colegi de cabină în cadrul Teatrului Naţional din Bucureşti. Prietenia dintre cei doi a fost întreruptă brusc de moartea actorului. Revenit la scurt timp după operaţie, Mircea Anca îl încuraja atunci pe colegul lui să lupte cu boala care s-a dovedit a fi fatală la scurt timp după aceea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net