5 celebrități care sunt mai scunde decât credeai

Ultima actualizare:
Robert Downey Jr (50 de ani)
Robert Downey Jr (50 de ani)

Majoritatea celebrităților de la Hollywood au apariții impecabile pe covorul roșu, însă ceea ce nu se vede în fotografiile paparazzilor este înălțimea lor. Vei rămâne surprins să afli ce vedete cunoscute sunt, de fapt, scunde.

Unele dintre cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood sunt mai scunde decât credeau fanii lor. Cu toate acestea, ele au reușit să își cucerească fanii cu ajutorul altor atuuri. Iată care sunt acestea, potrivit unui videoclip realizat de site-ul buzzfeed.com.

1. Robert Downey Jr

Daniel Radcliffe (25 de ani)
Daniel Radcliffe (25 de ani)

În ciuda rolurilor grandioase pe care le-a jucat de-a lungul carierei lui, Robert Downey Junior (50 de ani) nu are o înălțime pe măsură. Actorul măsoară numai un metru și 72 de centimentri. Acesta a mărturisit că nu îi place atunci când colega lui de breaslă mai înaltă, Gwyneth Paltrow, poartă tocuri înalte în preajma lui.

2. Daniel Radcliffe

Bruno Mars (29 de ani)
Bruno Mars (29 de ani)

Actorul care a jucat rolul lui „Harry Potter” a rămas la înălțimea unui adolescent. Acesta măsoară numai 1 metru și 67 de centimetri. Cu toate acestea, pe Daniel Radcliffe (25 de ani) nu îl deranjează glumele legate de înălțimea lui, pe care le întâmpină mereu cu aceeași glumă: „Nu sunt scund, de fapt, sunt puțin mai departe decât crezi”.

3. Bruno Mars

Salma Hayek (48 de ani)
Salma Hayek (48 de ani)

Veșnicul îndrăgostit Bruno Mars (29 de ani) nu este nici el prea înalt. Romanticul cântăreț măsoară doar 1 metru și 65 de centimetri. Mai mult, artistul a recunoscut că poartă pălării pentru a părea mai înalt, mai ales în cadrul concertelor.

4. Salma Hayek

Shakira (38 de ani)
Shakira (38 de ani)

Frumoasa actriță de la Hollywood este minionă. Aceasta se ridică numai până la înălțimea de 1 metru și 57 de centimetri. Cu toate acestea, Salma este considerată una dintre mai sexy vedete ale momentului, iar formele ei apetisante sucesc mințile bărbaților chiar și la cei 48 de ani pe care îi are.

5. Shakira


    Shakira (38 de ani)foto: Arhiva Personală
Shakira (38 de ani)foto: Arhiva Personală

Shakira (38 de ani) este una dintre cele mai scunde vedete de la Hollywood. Frumoasa blondă nu măsoară decât 1 metru și 25 de centimetre, cu mult mai puțin decât Salma Hayek. Chiar dacă este foarte mică de înălțime, Shakira reușește să cucerească reprezentanții sexului opus prin corpul perfect și mișcările de dans provocatoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net