50 Cent a adus-o în pragul sinuciderii pe fosta iubită a rivalului său

Lastonia l-a dat în judecată pe 50 Cent pentru că a umilit-o
Lastonia l-a dat în judecată pe 50 Cent pentru că a umilit-o

50 Cent este acuzat că a cumpărat un sex tape, a adăugat comentarii umilitoare şi apoi a publicat înregistrarea pe internet. Femeia care apare în clip, Lastonia Leviston (36 de ani), susţine că faptele lui 50 Cent i-au distrus viaţa şi că a fost pe punctul de a se sinucide din cauza lui.

Femeia l-a dat în judecată pe rapperul de 39 de ani, pe numele lui real Curtis Jackson. Ea spune că drepturile civile i-au fost violate şi că a suferit daune emoţionale. 

În 2003, Lastonia a avut un copil cu rapperul Rick Ross, unul dintre rivalii lui 50 Cent. În 2009, femeia a făcut un sex tape cu iubitul ei de atunci, Maurice Murray. Fără să ţină cont de femeie, Murray a vândut înregistrarea lui 50 Cent, care a publicat-o pe internet, conform dailymail.co.uk.

Rapperul a înregistrat comentarii peste imaginile din înregistrare şi a numit-o pe Lastonia "curvă" şi a făcut comentarii jignitoare la adresa corpului ei. 


    Lastonia l-a dat în judecată pe 50 Cent pentru că a umilit-oFoto: Splashnews
Lastonia l-a dat în judecată pe 50 Cent pentru că a umilit-oFoto: Splashnews

"Camera a filmat părţile intime ale Lastoniei. La un moment dat, el le descrie în amănunt, într-un mod în care nu ar plăcea nimănui. Apoi a vorbit despre vergeturile ei, rezultate după naşterea copilului", a spus avocatul femeii. 

Totuşi, avocatul lui 50 Cent susţine că femeia duce o viaţă mai bună de când i-a intentat proces rapperului şi că s-a mutat într-o casă de lux din Florida. În plus, avocatul a spus că cineva a furat înregistrarea din computerul lui 50 Cent: "Ideea e că nu el a publicat-o pe internet". 

Rick Ross a avut o relaţie cu Lastonia şi este unul dintre rivalii lui 50 Cent
Rick Ross a avut o relaţie cu Lastonia şi este unul dintre rivalii lui 50 Cent

Avocatul femeii a adăugat însă că, în momentul publicării, conflictul dintre 50 Cent şi Rick Ross atinsese cote maxime. În plus, pe fundal, se aude muzica lui 50 Cent. 

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png