A dat lovitura cu americanul Shaggy și cu o bulgăroaică sexy

Ultima actualizare:

    Costi, alături de Shaggy  şi de bugăroaica Andreea,  pentru care a compus  melodii de topFoto: arhiva personală
Costi, alături de Shaggy şi de bugăroaica Andreea, pentru care a compus melodii de topFoto: arhiva personală

Pentru compozitorul Costi Ioniţă (37 de ani) manelele sunt istorie, el colaborând acum cu nume grele din muzica mondială, inclusiv cu ciocolatiul solist Shaggy, care i-a devenit prieten la cataramă.

L-au cam luat românii lui peste picior când a cântat „O, viaţa mea!”, alături de manelistul Adi Minune, dar americanii l-au pus pe piedestal. Costi Ioniţă a ajuns mare star în SUA. Serile trecute, el a chefuit alături de Shaggy, nimeni altul decât solistul de muzică reggae, a cărui avere este estimată la 10 milioane de dolari, şi de soţia acestuia, pe care a pus-o să defileze printre invitaţi cu tricolorul la piept. „I-am înnebunit pe toţi cu România! Eu sunt happy (n.r. fericit). Sunt mândru că-s român, oriunde m-aş afla pe această planetă şi nu mi-e ruşine să arăt aceasta”, a declarat Costi, pentru Click! Lui Costi Ioniţă i-a pus Dumnezeu mâna în cap în 2010, când l-a cunoscut pe Shaggy, căruia i-a dat un demo.

La o lună de la această întâlnire, Costi deja filma cu Shaggy în Miami videoclipul piesei „I wanna”, alături de Bob Sinclar şi focoasa bulgăroaică Andreea, care i-a cucerit pe americani cu frumuseţea ei. Acum, Costi şi Shaggy se adresează cu apelativul „Bro” (n.r. frate). Colaborarea cu artistul de culoare l-a dus pe constănţean pe culmile gloriei: în 2012, cei doi au fost nominalizaţi la Premiile Grammy. În acelaşi an, Costi a ajuns în platoul celui mai tare show de televiziune din America, „Tonight show”, prezentat de Jay Leno, iar anul acesta, piesa lor „Habibi, I need your love” a ajuns pe locul 20 în topul Bilboard şi a avut peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. În septembrie, românul a primit titlul de cel mai bun producător al anului în cadrul galei Big Apple Music Awards. Costi a lucrat alături de producătorul lui P. Diddy, Bob Sinclar, Mohombi, Pitbull, Faydee. El e însă modest când vorbeşte despre venituri: „Despre bani nu o să vorbesc niciodată. Am avut tot timpul îndeajuns ca să îmi plătesc facturile”, ne-a mai declarat Costi Ioniţă.

Costi a convins-o pe  Rebecca, soţia lui Shaggy,  să poarte tricolor în piept
Costi a convins-o pe Rebecca, soţia lui Shaggy, să poarte tricolor în piept

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net