A murit fostul soț al Evei Longoria! Tyler Christopher avea numai 50 de ani

Veste tristă în showbizul internațional! A murit actorul Tyler Christopher, fostul soț al Evei Longoria. Avea numai 50 de ani și s-a stins din viață din cauza problemelor cardiace. 

Tyler Christopher a murit la vârsta de 50 de ani / Sursă foto: Instagram
Tyler Christopher a murit la vârsta de 50 de ani / Sursă foto: Instagram

Tyler Christopher, un actor cunoscut mai ales pentru rolul său din telenovela „General Hospital”, a murit la vârsta de 15 ani.

Un fost coleg de breaslă, Maurice Benard, a declarat pe Instagram că fostul soț al Evei Longoria, Christopher, a murit marți dimineață în apartamentul său din San Diego din cauza unei probleme cardiace. Moartea acestuia a fost confirmată și de managerul său, Chi Muoi Lo.

S-a luptat cu depresia, alcoolul și tulburările bipolare

Tyler Christopher a câștigat un premiu Daytime Emmy în 2016 pentru cel mai bun actor principal în rolul lui Stefan DiMera din „Days of Our Lives”, o altă telenovelă de mare succes. De asemenea, el este cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Nikolas Cassadine în serialul „General Hospital” din 1996 până în 2016, apărând totodată în alte câteva seriale și filme.

„Tyler a fost o persoană cu adevărat talentată, care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat-o și a iubit să aducă bucurie fanilor săi loiali prin intermediul meseriei”, a declarat  Benard. „Tyler a fost un suflet bun și un prieten minunat pentru toți cei care l-au cunoscut”, a mai adăugat acesta, potrivit New York Times. 

El l-a descris pe Christopher ca fiind un susținător al sănătății mintale, adăugând că a vorbit deschis despre luptele sale cu tulburarea bipolară, depresia și alcoolul.

Christopher a scris despre luptele sale cu tulburarea bipolară și abuzul de alcool în Reader's Digest. El a spus că a consultat în mod regulat un psihiatru și un terapeut și a luat medicamente pentru a-și trata afecțiunile de sănătate mintală.

Într-o postare pe rețelele de socializare de anul trecut, el a povestit câteva aspecte din carieră, dar și despre cât de departe a ajuns, făcând ceea ce iubea cel mai mult. 

„S-a născut fiica mea, am câștigat un Emmy, am fost actorul principal în 4 emisiuni de televiziune, am terminat o duzină de filme, am trăit într-o jumătate de duzină de state, am avut o recidivă și m-am recuperat, am supraviețuit unei leziuni cerebrale traumatice”, a scris el, la momentul respectiv. 

Tyler a fost soțul Evei Longoria

În viața personală, Christopher nu prea a avut noroc în dragoste. A fost căsătorit de două ori: cu Eva Longoria din 2002 până în 2004 și cu Brienne Pedigo din 2008 până în 2021.

Din mariajul cu Brienne Pedigo au rezultat doi copii - un fiu pe nume Greysun James, în vârstă de 10 ani, și o fiică de 4 ani, Boheme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net