A renunțat la droguri și la alcool, iar acum e alt om!

simeon stalpnicul png
Macaulay Cukin, actorul din ”Home Alone”foto: Arhiva personală

Dacă acum câțiva ani actorul era dependent de droguri și alcool, iar aparițiile lui erau de-a dreptul dezamăgitoare, în prezent, Macaulay Culkin pare că a recăpătat controlul vieții lui și că e dispus să repare tot ce a fost ruinat în toți acești ani.

Actorul a fost surprins de paparazzi, duminică, pe când părăsea restaurantul Craig`s din Los Angeles, unde fusese – surpriză! – la o întâlnire romantică cu actrița Brenda Song. Da, se pare că Macaulay  nu și-a recuperat doar aspectul fizic de odinioară, dar a și făcut demersuri de a-și rezolva problemele sentimentale, cu care se lupta încă de când s-a despărțit de Mila Kunis.

Așadar, avem de-a face cu un Macaulay Culkin schimbat total. A renunțat la pletele inestetice, la barbă și a afișat un look cât se poate de fresh, cool și tineresc, așa cum e și normal în cazul unui tânăr de 36 de ani.

Vezi aici cum arată actorul!

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Aqua Carpatica jpg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg