Actorul celebru care radiază de energie la 87 de ani. S-a filmat dansând, iar imaginile au devenit virale. VIDEO

Celebrul actor Anthony Hopkins se apropie de vârsta de 87 de ani, însă este în continuare plin de energie și optimism. Recent, acesta a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare dansând pe faimoasa melodie „Zorba Grecul”.

Anthony Hopkins, imagini virale. FOTO: captura Facebook
Anthony Hopkins, imagini virale. FOTO: captura Facebook

Anthony Hopkins radiază de energie la cei 87 de ani

Anthony Hopkins este un exemplu de determinare și energie, întrucât la vârsta de 87 de ani încă mai are putere și chef de distracție. Celebrul actor galez a apărut dansând în casă pe ritmurile unei melodii cunoscute. Mai mult, el are și un îndemn pentru fanii și admiratorii săi din mediul online.

„Dansează ca și când nimeni nu se uită!”, a scris actorul în dreptul filmulețului care a devenit viral.

Postarea lui a strâns sute de mii de vizualizări și a stârnit un val uriaș de reacții.  

„Mai este cineva de acord că este un actor atât de bun, încât să-l vezi ca persoană reală dansând în casa lui este cumva mai înfiorător decât el în Tăcerea mieilor?”/ „Acest om... Este unul la un milion!” / „Sper să mă pot mișca așa când voi avea 86 de ani!”, au scris câteva persoane.

„Sir Anthony Hopkins, nu sunteți doar un actor genial, ci și un dansator talentat! Filmele dumneavoastră m-au inspirat ani de zile și sunt nerăbdătoare să văd următorul dumneavoastră proiect. Dvs. dați viață personajelor așa cum nimeni altcineva nu poate!”, a scris o fană a actorului.

„Ca orice galez, un om cu multe talente - actor, pianist de concert, cântăreț și dansator. Continuă să faci treabă bună, Tony!”, se mai arată în comentarii.

Anthony Hopkins a renunțat la alcool în urmă cu 48 de ani

Cu toate acestea, n-ar fi prima dată când Anthony Hopkins postează imagini în care apare dansând.

„Hei goomba, îți place cum dansez rumba...?”, scria el anul trecut, în dreptul unui clip video în care apărea dansând în bucătărie.

Pe data de 31 decembrie 2024, îndrăgitul actor va împlini 87 de ani. Anul trecut, acesta făcea un anunț surprinzător pe rețelele de socializare, menționând că a împlinit 48 de ani de când a renunțat la consumul de alcool.

„Dar, dacă aveţi o mahmureală, amintiţi-vă de mine! Eu nu mai am, pentru că astăzi, acum 48 de ani, am încetat. Am primit ajutor pentru asta şi viaţa mea s-a schimbat. Nu vă invidiez că vă distraţi acolo, dar dacă aveţi nevoie de ajutor, există", spunea Anthony Hopkins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
Adele  jpg
banner diana enache png
banner raluca podea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net