Actriță de top, hărțuită sexual de un producător celebru: „M-a trântit şi a încercat să se urce peste mine”

Uma Thurman a povestit despre experiențele traumatizante prin care a trecut de-a lungul vieții sale. A povestit că a fost hărțuită sexual de producătorul Harvey Weinstein la vârsta de numai 16 ani. 

Uma Thurman a vorbit despre viața sa Foto: Facebook
Uma Thurman a vorbit despre viața sa Foto: Facebook

Uma Thurman, agresată sexual la 16 ani

Într-un articol publicat de The New York Times, publicația care a scos la iveală abuzurile lui Weinstein, Uma Thurman a oferit detalii despre câteva experiențe traumatizante. Mai întâi, ea spune că a fost agresată sexual la vârsta de 16 ani, la începutul carierei, de un actor al cărui nume nu l-a dat publicității.

„Am încercat să spun nu, am plâns, am făcut tot ce am putut să fac. Mi-a spus că ușa este încuiată, însă nu am alergat să încerc să o deschid. Când am ajuns acasă, îmi amintesc că stăteam în fața oglinzii și mă uitam la mâinile mele. Eram atât de nervoasă că nu sunt însângerate sau zgâriate”, a spus actrița.

A fost abuzată de producătorul Harvey Weinstein

Ea a vorbit apoi despre abuzurile lui Harvey Weinstein, pe care l-a cunoscut în 1994, acesta fiind producătorul filmului Pulp Fiction, regizat de Quentin Tarantino. Ea a detalit câteva dintre momentele în care producătorul a atacat-o și a încercat să o forțeze să întrețină relații sexuale.

„La început, petreceam ore în şir vorbind despre proiectele cinematografice la care lucram împreună. Obişnuia să mă complimenteze pentru inteligenţa mea, să mă valideze. Este posibil ca aceste lucruri să mă fi determinat să ignor semnalele de avertizare”, a declarat actriţa, care a precizat că primele avansuri nedorite au avut loc într-un hotel din Paris.

Ce a declarat Uma Thurman

„Au trecut pe lângă mine. Nu m-am simţit ameninţată. La un moment dat, în timpul filmărilor, m-a rugat să-l urmez. M-a dus într-o saună. Eu eram în costumul din piele. I-am spus că e ridicol şi l-am întrebat ce face. S-a speriat şi a plecat imediat“, a adăugat Thurman. 

A fost ca şi cum aş fi avut un liliac în cap. M-a trântit şi a încercat să se urce peste mine. A încercat să-şi dea pantalonii jos. A fost tot felul de lucruri neplăcute. Dar, de fapt, nu şi-a folosit toată forţa, pentru că mă putea dovedi. În acele momente eşti ca un animal care se zbate, ca o şopârlă. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a scăpa din acea situaţie“, a povestit Uma Thurman. 

Obligată să facă lucruri care i-au pus viața în pericol 

Pe de altă parte, Uma Thurman a povestit şi câteva experienţe neplăcute avute cu Tarantino. În timpul filmărilor din Mexic pentru „Kill Bill“ actriţa susţine că a avut loc un episod care a năucit-o. După nouă luni de filmări, Tarantino i-a cerut ceva ce, în opinia actriţei, a întrecut limitele. Regizorul a forţat-o să facă singură una dintre cele mai complicate cascadorii – faimoasa scenă în care conduce maşina albastră decapotabilă cu viteză pentru a-l ucide pe Bill.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net