Acuzații grave împotriva actorului Bill Murray! Filmările au fost suspendate

Ultima actualizare:

Actorul Bill Murray este ținta unor acuzații grave, aduse pe platourile ultimului său film, ,,Being Mortal". Compania de producție a suspendat imediat filmările, iar o investigație este în curs. 

Acuzații grave împotriva actorului Bill Murray! Filmările au fost suspendate
Acuzații grave împotriva actorului Bill Murray! Filmările au fost suspendate

Bill Murray, în vârstă de 71 de ani, a fost acuzat de „comportament inadecvat” pe platourile de filmare ale peliculei ,,Being Mortal".

Potrivit surselor, plângerea împotriva lui Bill Murray a fost depusă săptămâna trecută, iar producția celui mai recent film al său, ce îi are în distribuție și pe Aziz Ansari și Seth Rogen, a fost suspendată.

Citește și Oscar 2016: 8 actori celebri care nu au luat niciodată statueta aurie

Potrivit raportului, Ansari sau Rogen nu au făcut parte din plângere.

Potrivit surselor, filmările au fost oprite din cauza unei plângeri împotriva lui Murray, în timp ce compania de film Searchlight Pictures a lansat o investigație, care este în curs, la acest moment. 

Plângerea pentru comportament inadecvat împotriva lui Bill Muray a fost depusă săptămâna trecută, producția fiind oprită luni și s-a luat decizia de a nu relua filmările pe măsură ce investigația continuă, iar echipa va decide cu privire la următorul pas.

Raportul spune că distribuția și echipa au fost informate că filmările au fost suspendate într-un comunicat de la studio miercuri seară.

„La sfârșitul săptămânii trecute, am fost anunțați cu privire la plângere împotriva lui Bill Muray și am analizat-o imediat. După revizuirea circumstanțelor, s-a decis că producția nu poate continua în acest moment. Vă suntem cu adevărat recunoscători tuturor pentru tot ce ați pus în acest proiect. Sperăm să reluăm producția și lucrăm cu Aziz și producătorul Youree Henley.”, se arată în comunicat, potrivit Metro.uk. 

Bill Murray a distrus telefoanele unor fani care încercau să-i facă poze

Nu este prima dată când acțiunile lui Bill Murray au ajuns în atenția autorităților. În 2016, Bill Murray s-a enervat pe câțiva fani care încercau să-i facă poze actorului, în timp ce acesta lua masa într-un restaurant. 

Citește și Bill Murray candidează la preşedinţia Statelor Unite

Actorul ar fi recunoscut că a aruncat două telefoane mobile de pe terasa unui restaurant din California, după ce câțiva fani au încercat să facă o poză cu actorul, fără permisiunea acestuia. 

Comandantul poliției care a investigat cazul la acea vreme a declarat că Murray și-a recunoscut fapta și că actorul este dispus să plătească daune materiale. 

Proprietarii telefoanelor nu au vrut să depună plângere și au negat că au facut fotografii, actorului.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net