Adam Sandler, cel mai apreciat actor american pentru umor. Jennifer Aniston: ''Adam Sandler, eşti unic''

Ultima actualizare:

Actorul și comediantul Adam Sandler a devenit duminică cea de-a 24-lea personalitate care primește Premiului Mark Twain pentru umor american. Ceremonia a avut loc la Centrul Kennedy, iar printre cei prezenți au fost Jennifer Aniston, Chris Rock și Conan O'Brien, potrivit Reuters.

Adam Sandler a primit premiul Mark Twain pentru umor american. Foto: Twitter
Adam Sandler a primit premiul Mark Twain pentru umor american. Foto: Twitter

Sandler, ale cărui filme includ „Spanglish”, „The Wedding Singer” și „The Waterboy”, a fost celebrat pentru abilitățile sale de actor de comedie care, deși nu au câștigat întotdeauna inimile criticilor, au cucerit fanii și au generat miliarde de dolari.

Adam Sandler nu s-a abținut de la glume nici pe covorul roșu

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a renunţat la ţinuta sa obişnuită alcătuită din pantaloni scurţi şi tricou şi a abordat o vestimentaţie business, spunând totuşi că sacoul îi era prea mare.

Nu ştiu dacă acest costum e pe mărimea mea sau nu, l-am pus pur şi simplu pe mine... pentru a doua oară'', le-a spus actorul reporterilor pe covorul roşu, înainte de debutul evenimentului.

„Nimeni nu a mai avut o astfel de carieră''

„Dar toate celelalte... premiul în sine, nu m-am gândit la asta niciodată în viaţa mea, nu m-am aşteptat niciodată la ceva de felul acesta'', a mai spus el.

Actorul de stand-up Dana Carvey s-a referit la longevitatea lui Adam Sandler. „Nimeni nu a mai avut o astfel de carieră'', a declarat Dana Carvey în faţa reporterilor înaintea galei.  „Cine a mai rezistat atât de mult? E iubit'', a adăugat el.

Prieteni şi parteneri de scenă ai lui Adam Sandler, alături de mama şi soţia actorului, au urcat pe scena de la Kennedy Center pentru a-l tachina pe actor şi pentru a sublinia evoluţia lui ca interpret de stand-up, actor de filme şi cântăreţ.

Faceţi o greşeală de-a dreptul îngrozitoare'', a glumit realizatorul de televiziune Conan O'Brien, mustrându-i pe organizatori pentru selectarea lui Adam Sandler, o fostă vedetă a emisiunii de satiră ''Saturday Night Live''.

Mama lui Adam Sandler, Judy, a ironizat preferinţele vestimentare ale fiului ei. „Este un neglijent'', a spus ea în propriul stil comic, după care şi-a lăudat fiul: „Suntem atât de mândri de tine''.

Actorul David Spade şi-a exprimat uimirea în ceea ce priveşte succesul de box-office al lui Sandler. „Patru miliarde de dolari în filme, cu atât de mult talent'', a spus Spade, făcând un gest care sugera o cantitate mică.

Jennifer Aniston: „Adam Sandler, eşti unic''

Jennifer Aniston, care a jucat alături de Adam Sandler în pelicule precum „Just Go with It'' şi „Murder Mystery'', produs de Netflix, şi-a lăudat colegul de distribuţie. „Adam Sandler, eşti unic'', a spus ea, iar ulterior a postat pe contul ei de Twitter câteva fotografii alături de actor. Cei doi reprezintă unul din cele mai simpatice cupluri de pe marele ecran de la Hollywood.

Foto: Twitter/ Jeniffer Aniston
Foto: Twitter/ Jeniffer Aniston

Adam Sandler s-a alăturat astfel seriei de personalităţi răsplătite cu premiul Mark Twain, care îi include pe Jon Stewart, Dave Chappelle, Julia Louis-Dreyfus, David Letterman, Carol Burnett, Eddie Murphy şi Ellen DeGeneres.

Distincţia poartă numele romancierului şi eseistului Samuel Clemens, cunoscut sub pseudonimul său literar, Mark Twain. Gala de duminică seară va fi difuzată de postul de televiziune CNN pe 26 martie.

Foto: Twitter/ Jeniffer Aniston
Foto: Twitter/ Jeniffer Aniston

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net