Adele, contactată de producătorii de film! Va debuta în cinematografie

Ultima actualizare:

    Adele, la gala premiilor Grammy, februarie 2017Foto: Getty
Adele, la gala premiilor Grammy, februarie 2017Foto: Getty

Cântăreața britanică Adele (29 ani) a cucerit întreaga lume cu vocea recognoscibilă, iar melodiile sale s-au auzit la radio, ocupând luni la rând primele locuri în topurile muzicale. Se pare că artista nu se limitează la muzică și că se gândește serios să își extindă raza de activitate. Potrivit publicației The Sun, Adele va juca un rol principal într-un film musical.

Britanica are un success răsunător în industria muzicală, fiind posesoarea unui premiu Grammy și fericita câștigătoare al unui Oscar. Ceea ce nu se știe despre ea este faptul că a fost contactată, în numeroase rânduri, de producătorii de film care doresc să îi acorde un rol pe marele ecran. Se zvonește că va interpreta un personaj principal  în musicalul “Oliver” și că este nerăbdătoare să accepte provocarea.


    Adele a câștigat un premiu Grammy în luna februarieFoto: Getty
Adele a câștigat un premiu Grammy în luna februarieFoto: Getty

Noutatea conform căreia Adele va debuta în cinematografie vine la scurt timp după ce artista a anulat două dintre concertele care făceau parte din turneul său gigantic. Cântăreața a susținut mai bine de 121 de spectacole în ultimii doi ani și s-a împărțit cu greu între datoriile vieții profesionale și sarcinile din viața personală. Motivul pentru care a ales să anuleze concertele a fost cât se poate de serios. În timpul ultimelor show-uri pe care le-a susținut și-a forțat corzile vocale și a suferit mici leziuni. I s-a recomandat să se menajeze și să ia o pauză de la activitatea muzicală.

Filmul în care va juca Adele are la bază povestea micului Oliver Twist, din nuvela scrisă de Charles Dickens în anul 1837. Povestea urmărește viața lui Oliver,un orfan care se întâlnește cu o bandă de tineri tâlhari care sunt învățați să fure pentru stăpânul lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net