Adele, primul interviu după ce a slăbit 45 de kilograme: „Fac sport de două-trei ori pe zi. N-am ținut nicio cură”

Ultima actualizare:

    Adele a reușit să slăbească în mod considerabilFoto: Instagram
Adele a reușit să slăbească în mod considerabilFoto: Instagram

Chiar dacă a lipsit o perioadă din mrejele lumii mondene, confruntându-se cu probleme pe plan personal, Adele s-a întors în forță cu un nou album, multe de povestit după 6 ani de „pauză”, dar și o nouă siluetă!

În cel mai recent interviu pentru Vogue, celebra artistă britanică Adele a vorbit deschis despre divorț, noua sa relație amoroasă, dar și drespre un subiect ce a stârnit curiozitate printre fanii acesteia: cum a reușit cântăreața să slăbească în mod considerabil.

N-a mai vorbit cu presa din 2016, a trecut printr-un divorț, a scris și cântat despre momentele de cumpănă în toată această perioadă și acum urmează să prezinte lumii un nou album, încărcat, printre altele, și cu povestea separării sale. Curioșii însă au dorit și dezbaterea părții mai superficiale a acestui întreg, și anume noua siluetă a cântăreței, care a slăbit enorm.

Dacă s-ar căuta pe Google „dieta Adele”, ar apărea o avalanșă de rezultate, în special după ce vedeta a publicat recent o imagine cu ea purtând o rochie neagră mini, care a strâns 12 milioane de aprecieri în mediul online. Pentru cântăreață însă, e un subiect despre care vorbește direct și sincer, însă se poate observa că este ușor deranjată. A pierdut 45 de kilograme, dar spune ea, oamenii uită că s-a întâmplat în decursul a doi ani.


    Transformarea este una spectaculoasăFoto: Colaj Click!
Transformarea este una spectaculoasăFoto: Colaj Click!

Cum a reușit Adele să slăbească 45 de kilograme

„A fost din cauza anxietății mele. Faptul că mă antrenam mă făcea să mă simt mai bine. Nu a fost niciodată despre pierderea în greutate. A fost despre a deveni eu puternică și să nu mai petrec atât de mult timp pe telefon. Devenisem dependentă de el. Fac sport de două sau de trei ori pe zi.

Încep cu ridicarea de greutăți dimineață, după care merg mult pe jos sau boxez după-masă. Seara fac cardio. Eram practic șomeră când am început programul ăsta. Și o fac și cu antrenori. Dar nu mulți oameni pot să facă asta”, spune ea, conștientă că nu toți își permit antrenori personali.

„Aveam nevoie să fiu dependentă de ceva ca să îmi adun gândurile. Ar fi putut să fie croșetatul, dar n-a fost. Oamenii sunt șocați pentru că nu am documentat toată această transformare. Ei sunt obișnuiți cu oameni care să spună tot ce fac pe Instagram. Și majoritatea oamenilor în locul meu ar fi primit o ofertă bună cu vreo dietă a vreunui brand. Dar nu mi-a păsat de chestiile astea.

Am făcut-o pentru mine și pentru nimeni altcineva. Așa că de ce aș împărtăși asta cu lumea? E corpul meu. (..) Totuși, oamenii au vorbit de corpul meu de 12 ani încoace, înainte să pierd în greutate, dar nu îmi pasă. Nu e musai să fii supraponderală ca să începi să vorbești despre a fi ok cu privire la corpul tău. Poți să ai orice formă și mărime”, a mai declarat Adele.

Există oameni care vor să profite de pe urma celor care vor să slăbească

Artista atrage însă atenția că sunt mulți care doresc să se îmbogățească fraudulos de pe urma succesului ei în a pierde în greutate. „Toate poveștile care s-au scris despre cum aș fi slăbit sunt false. Mulți oameni care au susținut că ei m-ar fi antrenat, iar eu nu i-am văzut în viața mea. E dezgustător. 

N-am ținut nicio dietă de care zic ei că aș fi ținut. Nici post intermitent, nici nimic. Chiar mănânc acum mai mult decât în trecut, culmea, pentru că fac mult sport”, a mai spus vedeta.

„Oamenii adoră să portretizeze o femeie divorțată ca și când ar fi un dezastru, fără control. În genul: oh, a slăbit ca să înceapă să atragă bărbații. Pentru că ce e o femeie fără un soț, nu?! Ce porcării...”, a concluzionat Adele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net