Adele s-a transformat radical în mai puțin de doi ani. Cum a reușit să slăbească 45 de kilograme

6 mai 2021
image
Adele (33 de ani)Foto: Instagram

Arată ca o bombă sexy! Adele a împlinit 33 de ani în ziua de 5 mai. Diva este cu totul schimbată după ce a reuşit să slăbească 45 de kilograme. Chiar nu o mai recunoşti!

Când a devenit o vedetă internaţională cu cântecul ”Chasing Pavements”, în urmă cu 12 ani, Adele cântărea între 95 şi 100 de kilograme. Ea are o înălţime de 1,75 metri şi a recunoscut în repetate rânduri că problemele cu greutatea au apărut încă din timpul liceului. După ce a divorţat de Simon Konecki (46 de ani), anul trecut, în aprilie, artista a înflorit! Ea şi-a schimbat complet modul de viaţă. Nu mai mănâncă dulciuri şi face exerciţii fizice pe rupte. 

De asemenea, în urmă cu doi ani, cântăreaţa a început o dietă controversată numită The Sirtfood, care presupune un consum în majoritate de vegetale. Acestea activează enzimele din corp şi reglează metabolismul, suprimând pofta de mâncare. Regimul presupune un consum de maximum o mie de calorii, zilnic. În principal, alimentele permise sunt fructe, nuci, rucola, ceapă şi ţelină. De asemenea, are voie să consume ciocolată neagră şi vin roşu şi bea foarte mult ceai, până la zece ceşti pe zi. În afară de regimul alimentar strict, Adele face foarte multe exerciţii fizice cu Joe Wicks, un faimos antrenor. 

image
Acum are un trup de bombă sexyFoto: Instagram

De asemenea, l-a angajat ca antrenor personal pe Dalton Wong, care a ajutat-o să capete o formă de invidiat. După divorţ, Adele şi fostul soţ, Simon Konecki, au convenit să păstreze împreună custodia fiului lor, Angelo, în vârstă de 8 ani. Prin intermediul unor mediatori, ei au ajuns la înţelegere şi în privinţa împărţirii averii de 190 de milioane de dolari. 

image
Înainte cântărea între 95 şi 100 de kilogrameFoto: Getty Images
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg