Adriano Celentano împlineşte 80 de ani! Uite cum arată starul

Ultima actualizare:

    Celentano, în tinereţe
Celentano, în tinereţe

Adriano Celentano împlineşte sâmbătă 80 de ani şi încă mai cântă. Deşi a devenit bunic, starul italian este şi astăzi la modă.

Legendarul cântăreţ, compozitor, actor, regizor italian Adriano Celentano împlineşte sâmbătă, 6 ianuarie, 80 de ani. Însă nici pe departe să fie demodat. În continuare este pe val. CD-ul său „Tutte le migliori”, care include duetele solistului cu Mina se află pe locul trei în topuri.

Celenano este cel mai bine vândut cântăreţ italian de sex masculin. A lansat 40 de albume şi nenumărate hit-uri, între care se numără “Azzurro”, “Pregheró”, “La coppia più bella del mondo”. Până în prezent a vândut peste 70 de milioane de discuri. Celentano şi-a început cariera la 18 mai 1957, la un festival organizat la Milano. Doi ani mai târziu, cariera sa şi-a luat zborul datorită cântecului “Il tuo bacio è come un rock”. Curând a devenit cunoscut sub porecla “Molleggiato” (Flexibilul), datorită stilului său unic de dans. În 1961, şi-a făcut apariţia la Festivalul de la Sanremo cu piesa “24 mila baci”.  În 1998 a înregistrat un album cu Mina, care include cântecul “Acqua e sale”, din care s-au vândut 1,6 milioane de exemplare. În 1964 s-a căsătorit în mare secret cu producătoarea şi cântăreaţa Claudia Mori, pe numele adevărat Claudia Moroni. Ei au împreună trei copii: Rosita (52 de ani), Giacomo (51 de ani) şi Rosalinda (49 de ani). Din 2004, Adriano Celentano a devenit bunic. S-a născut unicul său nepot, Samuele, fiul lui Giacomo şi al soţiei lui, Katia.


    Adriano Celentano, împreună cu soţia lui, Claudia MoriFoto: Hepta
Adriano Celentano, împreună cu soţia lui, Claudia MoriFoto: Hepta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net