Aerosmith ar putea cânta la vară fără Steven Tyler

simeon stalpnicul png

Potrivit ziarului "Corriere della Sera", la festivalul Heineken Jammin care va avea loc între 3 şi 6 iulie la Venezia, vor fi prezenţi şi cei de la trupa americană Aerosmith.

Aceasta este a 12-a ediţie a festivalului şi alături de Aerosmith vor veni Black Eyed Peas, Pearl Jam, Green Day, Massive Attack, Skunk Anansie, The Cranberries, şi 30 Seconds to Mars. Preţul biletelor variază între 50 şi 160 de euro.

Vezi aici VIDEO cu cei trei posibili noi solişti de la Aerosmith

În urmă cu ceva vreme, chitaristul de la Aerosmith, Joe Perry, l-a criticat dur pe Steven Tyler, vocalistul trupei, pentru că acesta a declarat că ar avea nevoie de o pauză de doi ani. La scurt timp, trupa a anunţat că Aerosmith caută un nou solist.

În momentul de faţă, Aerosmith are programate trei mari concerte în Europa, în Spania, Italia şi în Suedia. Nu se ştie deocamdată cu ce cântăreţ se va urca trupa pe scenă, însă organizatorii din Suedia au declarat că fără Tyler vor anula concertul.

Pentru a-l înlocui pe Tyler, Aerosmith i-a contactat pe Paul Rogers, pe Chris Cornell şi pe Billy Idol. Avocaţii lui Steven au declarat că îi vor da în judecată pe restul membrilor trupei dacă vor participa la concertele din această vară fără cântăreţ.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
cub botez tort liam png
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Vincent Van Quickenborne FOTO Profimedia
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
image
image
image
image
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg