Află adevărul despre Victor Newman din serialul «Tânăr şi neliniştit»

Ultima actualizare:

    Eric Braeden
Eric Braeden

Mustăciosul Eric Braeden din "Tânăr şi neliniştit" are un secret pe care fanii l-au aflat abia când a devenit celebru.

Numele său adevărat este Hans Jörg Gudegast şi s-a născut în Germania pe 3 aprilie 1941. La 20 de ani a venit la Hollywood cu gândul să se facă actor. Şi pentru că numele său nu era foarte uşor de pronunţat sau de ţinut minte şi l-a schimbat în Eric Braeden. Până să obţină rolul lui Victor Newman din „Tânăr şi neliniştit" actorul a interpretat mule roluri negative. Fanii l-au putut vedea şi în „Titanic" în rolul milionarului colonelul John Jacob Astor dar a mai jucat şi în alte seriale. În 1980 s-a alăturat celebrului serial „Tânăr şi neliniştit" şi viaţa i s-a schimbat radical. Însă în decursul ultimilor ani, lucrurile s-au mai schimbat şi pentru Eric, astfel încât nu o dată a declarat că pleacă din echipă. A încercat de mai multe ori să părăseascăproductia însă i s-au mărit salariul.

Actorii din Tânăr şi neliniştit
Actorii din Tânăr şi neliniştit

Familist convins

Deşi în serial a a avut mai multe soţii, în realitate actorul îi este fidel unei singure femei. Aceasta se numeşte Dale Russell iar cei doi sunt căsătoriţi din 8 octombrie 1966. Au împreună un singur fiu, Christian Gudegast, de 44 de ani, care este ţi el producător. "Sper la un moment dat să colaborăm împreună", declara actorul când a fost îm România.

Bătăuş şi în realitate

Fanii serialului au observant că Eric este pasionat de box şi că scenele de ceartă cu interpretul lui Jack sunt veridice. S-ar părea că între Eric şi Peter Bergman, cel care îi dă viaţă lui Jack Abbott, au avut loc adevărate scandaluri. În decembrie 1991 cei doi s-au certat in culisele serialului. Dupa ce şi-au adresat cuvinte grele la filmari, Braeden a mers la cabina lui Bergman pentru a discuta problemele, dar au devenit violent şi au fost despăriţi de colegi. De atunci, actorii si-au rezolvat problemele, iar acum se bucura de o relatie cordiala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net