Află de ce se teme câștigătoarea Eurovision, Loreen!

Ultima actualizare:

    Loreen
Loreen

Loreen a fost luni dimineaţă invitata Cârcotaşilor în studioul Kiss FM şi a fost intervievată în direct de către Ana Moga. Câştigătoarea ediţiei din acest an a Eurovisionului le-a povestit Kissomanilor că îi plac pădurile şi vremea din România şi că, după Baku, viaţa i s-a schimbat radical.

"Îmi aduc aminte de prima dată când mi-am auzit o piesă la radio. A părut ireal. Încă mai pare un pic ireal să-ţi auzi cântecele", le-a spus invitata lui Mihai Găinuşă, lui Dezbrăcatu şi Oanei Paraschiv.

Artista le-a povestit cum s-a retras în pădure câteva zile după ce a câştigat concursul. "A fost un refugiu. Am mai fost acolo. Retragerea înseamnă că taci zece zile, nu scrii, nu vorbeşti, nu priveşti pe nimeni în ochi, nu faci nimic. Nu faci decât să meditezi. După Baku mi-am zis: 'Am nevoie de o pauză, voi pleca zece zile. Dar am plecat două zile, pentru că nu mi-am putut permite", a povestit ea.

Ana Moga a vrut să ştie ce i-ar plăcea invitatei să facă dacă nu i-ar fi teamă. "Îmi era frică de înălţime, dar am sărit cu paraşuta. Mi-era teamă să stau pe scenă, dar tot am făcut-o", a răspuns aceasta.

"Nu ţi-e teamă că succesul tău va dura un singur an?", a întrebat-o Mihai Găinuşă pe artistă. "Nu. Pentru mine, cel mai important lucru este să creez muzică. Mi-e mai mult frică să nu-mi pierd vocea. Îmi place cu adevărat ceea ce fac", a mărturisit Loreen.Artista a fost întrebată de unde se inspiră pentru cântecele sale. "Din experienţe de viaţă, uneori ale mele sau ale oamenilor pe care-i văd în jurul meu. Mulţi oameni mă inspiră", a spus ea.

"Când eram copil, eram foarte timidă, nu voiam să devin artist. Abia la 17-18 ani profesorii mei de muzică mi-au spus că trebuie să împărtăşesc acest lucru, să nu-l ţin pentru sine", a spus Loreen, care a nominalizat-o pe Inna printre artiştii români a căror muzică o cunoaşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net