Ai da 600 de lei să o vezi pe Amy Winehouse beată pe scenă? VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Abia ieşită de la dezintoxicare, cântăreaţa Amy Winehouse s-a făcut de râs la sârbi, după ce s-a urcat beată criţă pe scenă. Acum, următoarele două concerte au fost anulate, iar la noi este posibil să nu mai vină, dacă nu-şi revine repede.

După ce cu doar câteva săptămâni în urmă a terminat o cură la dezintoxicare, la Londra, sâmbătă, Amy Winehouse le-a oferit un spectacol de neuitat celor 20.000 de fani strânşi la concertul de la Belgrad.

Artista britanică s-a urcat pe scenă beată criţă, a căzut în mai multe rânduri şi abia a putut să lege două cuvinte. Ba, mai mult, timp de 90 de minute a reuşit cu greu să-şi aducă aminte versurile melodiilor care au consacrat-o.

La intrarea pe scenă, a sărit la gâtul unui coleg  din trupă

simeon stalpnicul png

Încercând să se încalţe cu pantofii de scenă a căzut în fund

simeon stalpnicul png

Asta i-a adus, bineînţeles, huiduieli din partea fanilor, care au plătit în medie 45 de euro pentru un bilet. Acum, concertul pe care ar trebui să-l susţină în România, pe 15 august, atârnă de un fir de aţă.

După scena de la Belgrad, Amy Winehouse s-a întors la dezintoxicare în Marea Britanie, iar următoarele sale concerte depind de recuperarea ei.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Suntem permanent în contact cu agenţii ei. Totul depinde de felul în care evoluează recuperarea ei în următoarele două săptămâni", a declarat Sorina Burlacu, director general Events, firma care se ocupă de organizarea concertului din România.

La noi, biletele pentru concertul Amy Winehouse au preţuri cuprinse între 130 şi 600 de lei, iar până acum au fost vândute circa 4.000, dintr-un total de 15.000.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net