Al optulea copil al lui Mel Gibson, născut înainte de termen


    Mel Gibson
Mel Gibson

Iubita lui Mel Gibson, Oksana Grigorieva, a născut vineri, la Los Angeles, o fetiţă, cu câteva săptămâni înainte de termen. Este al optulea copil al starului din "Braveheart" şi al doilea al amantei sale.

Naşterea a decurs fără probleme, fetiţa nou-născută, care cântăreşte 2,700 kg, şi mama, muziciana de origine rusă Oksana Grigorieva (39 de ani), sunt bine şi se află deja acasă.

Este primul eveniment fericit pentru Mel Gibson (53 de ani) după ce a trecut printr-o serie de scandaluri care l-au afectat foarte mult, comentează presa americană.

Mai citeşte:

Mel Gibson este tătic pentru a opta oară!

Cazierul lui Mel Gibson, din nou curat ca lacrima

În 2006, a fost arestat pentru că a fost surprins băut la volan, a avut apoi de suferit din cauza unor afirmaţii rasiste, sexiste şi împotriva homosexualilor.

Doi ani mai târziu, soţia sa, Robyn, i-a cerut divorţul după ce au apărut poze compromiţătoare în care starul era împreună cu muziciana rusă în Costa Rica.

Despărţirea de nevastă înseamnă pierderea unei părţi bune din avere pentru Mel Gibson. El a recunoscut prima oară relaţia cu Oksana şi faptul că aceasta aştepta un copil în luna mai.

Iubita lui Mel Gibson, rusoiaca Oksana Grigorieva

simeon stalpnicul png

La acea vreme, Mel spunea că nu are de gând s-o ia de soţie, fiindcă după un eşec în căsnicie nu ar mai risca a doua oară. La rândul ei muziciana rusă a declarat recent că nu vrea să-l ia de bărbat.

Oksana susţine însă că ea i-a refuzat cererea în căsătorie pe motiv că actorul o obliga să semneze un contract prenupţial pentru a-şi proteja averea. Mel fusese generos, îi oferise 5 milioane $ pe an timp de zece ani, dar ea voia "totul sau nimic", potrivit "National Enquirer".

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg