Al Pacino s-a zgârcit de Crăciun

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Al Pacino a mers în acest weekend împreună cu cei doi copii mai mici ai săi, gemenii Anton James şi Olivia Rose, să le ia brad. Starul a ţinut să aleagă cel mai ieftin pom de Crăciun.

Actorul Al Pacino (69 de ani) a fost zărit împreună cu Anton James şi Olivia Rose, în vârstă de 8 ani, şi mama copiilor, Beverly D'Angelo, la magazinul Mr. Greentrees Christmas din Hollywood. Cei mici au vrut un brad înalt de poveste, dar starul le-a spus din start că trebuie să aleagă unul mai modest.

Gemenii s-au entuziasmat când au văzut un brad mic argintiu, dar tatăl lor nu a fost nici cu acesta de acord, fiindcă era "prea scump". Pomii de Crăciun costau între 20 şi 150 de dolari, iar cel argintiu se vindea cu 50 de dolari. Pacino a ales el însuşi cel mai mic brad din magazin şi a protestat că nu are un preţ decent, vânzătorul explicându-i că era"bogat în crengi".

simeon stalpnicul png

În final, mama copiilor a fost cea care a dat banii pentru brăduţul ales de tată şi tot ea a fost cea care l-a cărat. Al Pacino este bine cunoscut pentru zgârcenia sa. Se îmbracă numai cu haine ieftine şi, uneori, este chiar greu de recunoscut din această cauză.

Poartă bijuterii de argint şi chiar şi-a luat bicicletă în loc de maşină. Nu s-a căsătorit niciodată de teamă că va pierde bani mulţi în eventualitatea unui divorţ. Mai are o fiică de 20 de ani cu o profesoară de actorie.

Mai citeşte:Al Pacino redevine actor de teatru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net