Albano, cu barca plină de copii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vacanţă de vis. Cântăreţul Albano Carrisi se află în staţiunea Sorrento împreună cu doi dintre copiii săi, Jasmine (11 ani), şi Yari (39 de ani). Ca să-i distreze, el i-a scos la o plimbare cu barca. Italianul are în total şase copii.

Albano Carrisi (69 de ani) formează din nou o familie cu starleta Loredana Lecciso (39 de ani), care i-a dăruit pe Jasmine (11 ani) şi Albano Junior, zis Bido (10 ani).

El s-a împăcat recent cu fosta sa iubită, după ani de certuri, de dragul copiilor. Jasmine a fost în al nouălea cer când tatăl ei a luat-o într-o vacanţă în Sorrento, staţiune din sudul Italiei, împreună cu fratele ei vitreg, Yari, fiul lui Albano din căsnicia cu Romina Power.

Albano, alături de actuala iubită, Loredana şi de cei doi copii ai lor

simeon stalpnicul png

După ce au luat masa la restaurantul Il Cantuccio, artistul italian i-a invitat la o plimbare cu barca în care au urcat şi mai mulţi prieteni, între care s-au numărat câţiva copii, fericiţi să petreacă măcar câteva ore în compania unei celebrităţi.

Căsătorit 30 de ani cu Romina Power

Albano a fost căsătorit, începând din 1970, cu Romina Power, împreună cu care a lansat numeroase şlagăre. Căsnicia lor de aproape 30 de ani a început să scârţîie după ce fiica lor, Ylenia (născută în 1970), a dispărut, în 1994.

simeon stalpnicul png

Se pare că ulterior aceasta ar fi fost găsită într-o mănăstire din SUA. Ei mai au împreună un fiu, Yari (39 de ani) şi două fiice, Cristel (27 ani) şi Romina Iolanda (25 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
banner Cristina Cioran png
cub laurette png
Majda Aboulumosha (36 de ani) este deja o prezență exotică ravisantă însă își dorește să arate din ce în ce mai bine
image
actualitate.net
image
actualitate.net