Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de la filmări: „Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea”

Ultima actualizare:

    Alec Baldwin, primele declarații după accidentul de la filmări, în urma căruia o persoană a murit iar alta a fost rănităFoto: Twitter
Alec Baldwin, primele declarații după accidentul de la filmări, în urma căruia o persoană a murit iar alta a fost rănităFoto: Twitter

Actorul Alec Baldwin a scris, vineri, pe Twitter, pentru prima dată după tragicul accident de la filmări, mesaj în care transmite condoleanţe familiei directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Actorul a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz, au anunţat oficialii. Autorităţile încă investighează ceea ce s-a întâmplat. 

Halyna Hutchins, director de imagine al filmului western „Rust” şi regizorul Joel Souza au fost împuşcaţi joi, în deşert, la periferia sudică a Santa Fe. Femeia a murit în urma rănilor provocate, în timp ce regizorul a fost spitalizat și externat, în prezent starea sa de sănătate fiind una stabilă.

Alec Balwdin, primele declarații după tragicul accident

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a declarat că a avut loc un accident cu gloanţe oarbe. Detectivii investighează în prezent împrejurările în care a avut loc accidentul, ce tip de proiectil a fost descărcat şi cum. Momentan, nu au fost aduse acuzaţii. De asemenea, nu este clar dacă actorul juca în momentul împuşcării sau câte focuri au fost trase.

Vineri, Baldwin a scris pe Twitter, transmițând condoleanţe familiei lui Hutchins şi precizând că a fost un accident. „Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată.

Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris el pe Twitter. „Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”. Actorul în vârstă de 63 de ani a fost fotografiat, plângând, joi, lângă biroul şerifului. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net