Amber Heard, ultimatum pentru Johnny Depp! Ce i-a cerut, după ce a spus că e „un mincinos”?

Ultima actualizare:

Amber Heard l-a provocat pe Johnny Depp să ofere un interviu, „dacă are o problemă” cu acuzațiile defăimătoare pe care i le-a adus în timpul discuțe cu jurnalista Savannah Guthrie, pentru un episod din seria „Dateline”, de la NBC.

Pe parcursul interviului, actrița a povestit că are un „dosar plin cu notițele terapeutei”, despre care susține că demonstrează abuzul la care a supus-o Johnny Depp. Poți citi mai multe detalii despre informațiile scoase la iveală de Amber Heard, AICI. Printr-un reprezentant, actrița i-a dat ultimatumul lui Johnny, Depp, cu puțin timp înainte ca episodul în care ea e protagonistă să aibă premiera pe micul ecran.

S-ar putea să îți placă și:  Dovada că Johnny Depp a bătut-o și a vrut să o omoare pe Amber Heard! Probe noi publice

„Dacă domnul Depp sau echipa lui au o problemă cu asta (n.r. – cu interviul), recomandăm ca Johnny însuși să ia un loc alături de Savannah Guthrie vreme de o oră și să îi răspundă la toate întrebările”, a declarat reprezntantul, pentru DailyMail.com, după ce mai multe clipuri din cadrul interviului au fost publicate. În cadrul acestora, Amber Heard spune despre fostul său soț că e „un mincinos” și continuă seria acuzațiilor potrivit cărora a fost bătută și abuzată sexual.

Amber Heard prezintă notițe refuzate de tribunal, la televizor

După ce instanța i-a refuzat dosarul terapeutei ca probă în procesul cu Johnny Depp, spunând că aduce acuzații nefondate, Amber Heard a decis să publice informațiile, cu ajutorul jurnalistei care a și intervievat-o apoi. Savannah Guthrie confirmă că, printre altele, documentele cuprind mai multe descrieri grafice ale violenței la care Heard ar fi fost supusă, detalii pe care i le-a povestit terapeutei sale.

Citește și: Amber Heard, dată afară din filmul Aquaman 2? Știrea care a provocat un adevărat scandal!

În această lună, magistrații au hotărât că Amber Heard l-a defăimat pe fostul său soț, actorul Johnny Depp, publicând un articol în Washington Post. În rândurile pe care le-a scris, Amber Heard a povestit că este o supraviețuitoare a abuzului domestic și a abuzului sexual. Instanța a hotărât să îl despăgubească pe actorul care-l însuflețește pe căpitanul Jack Sparrow în seria „Pirații din Caraibe” cu 10 milioane de dolari, la care se adaugă încă 5 milioane de dolari, daune morale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net