Amber Heard, ultimatum pentru Johnny Depp! Ce i-a cerut, după ce a spus că e „un mincinos”?

Amber Heard l-a provocat pe Johnny Depp să ofere un interviu, „dacă are o problemă” cu acuzațiile defăimătoare pe care i le-a adus în timpul discuțe cu jurnalista Savannah Guthrie, pentru un episod din seria „Dateline”, de la NBC.

stanga
dreapta
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 2 jpg
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (2) jpg
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (4) jpg
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (3) jpg
Actriţa Amber Heard părăseşte Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles după ce a dat o declaraţie pe proprie răspundere că soţul ei Johnny Depp i-a aruncat telefonul mobil în faţă lovind-o puternic la ochi şi obraz în timpul unei discuţii aprins
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Amber Heard și Johnny Depp (2) jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (5) jpg
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 3 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
johnny depp and amber heard ian 2015 hepta 1904515 jpg jpeg

Pe parcursul interviului, actrița a povestit că are un „dosar plin cu notițele terapeutei”, despre care susține că demonstrează abuzul la care a supus-o Johnny Depp. Poți citi mai multe detalii despre informațiile scoase la iveală de Amber Heard, AICI. Printr-un reprezentant, actrița i-a dat ultimatumul lui Johnny, Depp, cu puțin timp înainte ca episodul în care ea e protagonistă să aibă premiera pe micul ecran.

S-ar putea să îți placă și:  Dovada că Johnny Depp a bătut-o și a vrut să o omoare pe Amber Heard! Probe noi publice

„Dacă domnul Depp sau echipa lui au o problemă cu asta (n.r. – cu interviul), recomandăm ca Johnny însuși să ia un loc alături de Savannah Guthrie vreme de o oră și să îi răspundă la toate întrebările”, a declarat reprezntantul, pentru DailyMail.com, după ce mai multe clipuri din cadrul interviului au fost publicate. În cadrul acestora, Amber Heard spune despre fostul său soț că e „un mincinos” și continuă seria acuzațiilor potrivit cărora a fost bătută și abuzată sexual.

Amber Heard prezintă notițe refuzate de tribunal, la televizor

După ce instanța i-a refuzat dosarul terapeutei ca probă în procesul cu Johnny Depp, spunând că aduce acuzații nefondate, Amber Heard a decis să publice informațiile, cu ajutorul jurnalistei care a și intervievat-o apoi. Savannah Guthrie confirmă că, printre altele, documentele cuprind mai multe descrieri grafice ale violenței la care Heard ar fi fost supusă, detalii pe care i le-a povestit terapeutei sale.

Citește și: Amber Heard, dată afară din filmul Aquaman 2? Știrea care a provocat un adevărat scandal!

În această lună, magistrații au hotărât că Amber Heard l-a defăimat pe fostul său soț, actorul Johnny Depp, publicând un articol în Washington Post. În rândurile pe care le-a scris, Amber Heard a povestit că este o supraviețuitoare a abuzului domestic și a abuzului sexual. Instanța a hotărât să îl despăgubească pe actorul care-l însuflețește pe căpitanul Jack Sparrow în seria „Pirații din Caraibe” cu 10 milioane de dolari, la care se adaugă încă 5 milioane de dolari, daune morale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu