Angelina Jolie a împlinit 46 de ani. Cine i-a fost alături la petrecerea din Los Angeles

Ultima actualizare:

    Angelina a ieşit la cumpărături cu Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, şi Vivienne, de 12 aniFoto: Profimedia
Angelina a ieşit la cumpărături cu Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, şi Vivienne, de 12 aniFoto: Profimedia

Deşi e foarte supărată, s-a serbat cum şi-a dorit! Angelina Jolie şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu cei şase copii ai săi. Au ieşit în oraş şi s-au înfruptat din tort la un restaurant.

Angelina Jolie a împlinit 46 de ani, vineri, 4 iunie. Cu toate că este foarte supărată pentru că Brad Pitt (57 de ani) a câştigat, recent, procesul prin care a obţinut custodia comună asupra copiilor lor, diva a ţinut neapărat să-şi serbeze ziua de naştere. Ea a ieşit la cumpărături, cu fetele, apoi a luat cina la restaurantul TAO din Los Angeles. A fost însoţită la cină de toţi copiii, Maddox, de 19 ani, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, gemenii Vivienne şi Knox, de 12 ani. La sfârşitul mesei, diva a suflat în tortul care a fost decorat după tema filmului ”Maleficent”, în care a jucat în 2014. Copiii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca ea să se simtă bine. Asta după ce a suferit fiindcă Brad a obţinut custodia comună. Este foarte dezamăgită şi nu îl va ierta pe celebrul actor, care i-a fost soţ timp de doi ani şi împreună cu care a trăit între 2005 şi 2016. Dezvăluirile au fost făcute de o sursă apropiată de vedetă. Angelina este decisă să lupte în continuare în justiţie. Simte că bătălia ei cu Brad e departe de a se fi terminat. Judecătorul a respins acuzaţia că actorul l-ar fi agresat pe fiul lor cel mare, Maddox, motiv pentru care Angelina a dat divorţ de el în urmă cu 5 ani. ”Angelina nu are obiecţii asupra custodiei comune, ci alte chestiuni o îngrijorează. Însă procedurile din justiţie sunt închise şi pecetluite”, a spus o sursă. Echipa legală a actriţei a susţinut că judecătorul a neglijat dovezile depuse în justiţie privitoare la siguranţa şi binele minorilor. Echipa legală a lui Pitt a replicat că procedurile au fost corecte şi s-au desfăşurat cu minuţiozitate pe parcursul a şase luni. Brad şi Angelina se mai ”războiesc” şi pentru împărţirea bunurilor comune. În prezent, el are averea de 300 de milioane de dolari, iar ea are în conturi 120 de milioane de dolari.

Brad a pus ochii pe o actriță cu 21 de ani mai tânără

Brad Pitt (57 de ani) vrea să o cucerească pe cântăreaţa şi actriţa Andra Day, de numai 36 de ani. 

Actorul a pus ochii pe aceasta şi ar fi schimbat deja numerele de telefon cu ea la gala de decernare a premiilor Oscar, în aprilie. Andra a recunoscut în mod public că este dependentă de sex. Deja prietenii starului spun că ar fi un cuplu extraordinar. Pe numele adevărat Cassandra Monique Batie, Andra Day şi-a lansat primul album muzical, intitulat ”Cheers to the Fall”, în 2015. 


    Brad Pitt (57 de ani)Foto: Getty Images
Brad Pitt (57 de ani)Foto: Getty Images

Un an mai târziu a fost nominalizată la premiile Grammy. Apoi s-a lansat în actorie şi a obţinut Globul de Aur pentru rolul din filmul ”The United States vs Billie Holiday”. Ea a recunoscut public că a luptat împotriva dependenţei de sex şi de filme porno.


    Brad Pitt a schimbat numărul de telefon cu Andra Day la gala OscarFoto: EPA-EFE
Brad Pitt a schimbat numărul de telefon cu Andra Day la gala OscarFoto: EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net