Angelina Jolie, moment tandru pe covorul roșu alături de fiica sa cea mare! Actrița a luat-o pe Zahara la un eveniment dedicat femeilor

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie și Zahara au participat la un eveniment organizat de publicația VarietyFoto: Getty Images
Angelina Jolie și Zahara au participat la un eveniment organizat de publicația VarietyFoto: Getty Images

Angelina Jolie (46 de ani) a venit cu fiica sa cea mare, Zahara (16 ani), la evenimentul Power of Women organizat de revista Variety. Cele doua au împărtășit un moment dulce mamă-fiică în timp ce pozau pentru fotografii pe covorul roșu.

Angelina Jolie a participat joi seara, 30 septembrie, la evenimentul de la Wallis Annenberg Center for the Performing Arts din Beverly Hills, alături de fiica ei de 16 ani, Zahara Jolie-Pitt, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Superba actriță a purtat o rochie elegantă de culoare aurie, iar fiica sa adolescentă a optat pentru o salopeta albă și încălțăminte sport. Cele două s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat pe covorul roșu. 

Angelina a avut plăcerea de a o prezenta pe tânăra poetă Amanda Gorman în timpul evenimentului și de a-i oferi premiul de onoare Variety’s Power of Women.


    Zahara, Angelina Jolie și Amanda GormanFoto: Getty
Zahara, Angelina Jolie și Amanda GormanFoto: Getty

"Tânăra de grație, care a pășit fără teamă pe podium în ziua inaugurării. Nu doar cea mai tânără, ci și cea mai puternică voce pe care am putea-o cere în acel moment. Amanda pe care o vedem astăzi ar putea părea că ar fi călătorit în timp până în vremurile noastre, complet formată , pentru a-i chema pe îngerii noștri mai buni. Dar a existat o Amanda pe care nu am văzut-o ”, a spus Angelina în timpul discursului său. Actrița a lăudat multe dintre realizările Amandei și a încheiat afirmând: „Cei care au puterea libertății de exprimare - arma liberei exprimări - trebuie să se unească pentru a-i apăra pe cei care nu o au. Avem nevoie de voci precum cele ale Amandei, acele lumini din întuneric. Fie ca tu strălucești cu înverșunare și să luminezi calea altora ".


    Angelina și Zahara s-au ținut de mână pe covorul roșuFoto: Getty Images
Angelina și Zahara s-au ținut de mână pe covorul roșuFoto: Getty Images
image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png