Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși la o cină romantică în Los Angeles!

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie și The Weeknd au fost surprinși la o întâlnire romantică, în Los AngelesFoto: Getty
Angelina Jolie și The Weeknd au fost surprinși la o întâlnire romantică, în Los AngelesFoto: Getty

Angelina Jolie (46 de ani) a fost văzută la o întâlnire romantică cu The Weeknd (31 de ani) în Los Angeles, în mijlocul luptei sale pentru custodia copiilor, cu fostul ei soț Brad Pitt. Superba actriță și fostul ei soț au divorțat în 2019, dar sunt încă prinși într-un război de custodie tensionat pentru cei șase copii ai lor.

Angelina a fost surprinsă bucurându-se de o cină romantică la Giorgio Baldi din Los Angeles cu The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye. Perechea ar fi petrecut ore întregi la restaurant, înainte de a pleca separat pentru a evita ridicarea suspiciunilor, scrie tabloidul britanic The Sun. La întâlnire, Angelina Jolie a purtat o rochie neagră simplă, un trench crem, pantofi nud și o mască neagră. The Weeknd a optat pentru un look mai casual, cu un tricou negru, pantaloni și jachetă din denim, cizme negre și un lanț argintiu. 

Întâlnirea lor vine ca un șoc după ce compozitorul l-a menționat anterior pe Brad în single-ul său hit din 2016, Starboy. Cântărețul canadian a avut relații cu mai multe femei celebre, printre care modelul Bella Hadid, colegele cântărețe Selena Gomez și Rosalía.

Angelina a fost căsătorită de trei ori, cu Jonny Lee Miller în 1996, Billy Bob Thornton în 2000 și Brad Pitt din 2014 până în 2019.

.@theweeknd spotted out with Angelina Jolie in LA last night. pic.twitter.com/JnjHnHva4f — The Weeknd News (@NewsWeeknd) July 1, 2021

.@theweeknd spotted out with Angelina Jolie in LA last night. pic.twitter.com/JnjHnHva4f

— The Weeknd News (@NewsWeeknd) July 1, 2021

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net