Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete. ”Nu poți să schimbi lucrurile care au fost"


    regretă mult că a fost bețivFoto: Instagram
regretă mult că a fost bețivFoto: Instagram

Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu. Regretă că a băut mult la viața lui și faptul că și-a părăsit unicul copil.

Actorul Anthony Hopkins (83 de ani) și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu acordat pentru ”The Sunday Times Magazine”, între care cel mai mare este că timp de 15 ani nu și-a văzut fiica. El nu vrea să spună niciun cuvânt despre relația sa cu fata lui, cântăreața de jazz Abigail Hopkins, în vârstă de 52 de ani. ”Nu poți să schimbi lucrurile care au fost. Trebuie să-ți trăiești viața fără să mai privești înapoi”, a spus actorul binecunoscut datorită rolului din filmul ”Tăcerea mieilor”.

Anthony Hopkins stă de 264 de zile izolat în casă din cauza pandemiei. Iată cum a reușit să nu înnebunească

Anthony Hopkins: «La 80 de ani, nu mai am chef să mă împac cu fiică-mea»

Și-a părăsit fiica pe când aceasta avea 1 an și 2 luni

Abigail Hopkins este fiica din prima căsătorie a actorului, cu Petronella Barker. Cei doi au divorțat, iar starul și-a părăsit fiica pe când avea numai un an și două luni. Timp de 15 ani nu a mai văzut-o pe unica lui fată. Abigail a fost dependentă de droguri în adolescență și a avut gânduri de sinucidere. A fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, a mărturisit ea într-un interviu. În 1990, a reluat relațiile cu tatăl ei și a primit mici roluri în filme. Abigail a apărut în zece filme și documentare de televiziune. Totuși, ei nu-și mai vorbesc acum. În 2018, Anthony Hopkins a spus că nici nu știe dacă are nepoți. Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg