Anthony Hopkins stă de 264 de zile izolat în casă din cauza pandemiei. Iată cum a reușit să nu înnebunească


    Anthony Hopkins nu a mai ieșit din casă din data de 1 martie 2020, din cauza pandemiei de COVID-19foto: Instagram
Anthony Hopkins nu a mai ieșit din casă din data de 1 martie 2020, din cauza pandemiei de COVID-19foto: Instagram

Anthony Hopkins, în vârstă de 82 de ani, a petrecut 264 de zile izolat în casă cu soția lui Stella, de 64 de ani, cu care e însurat din 2003. Autocarantina lui a început la 1 martie 2020 și la 20 noiembrie a bifat cea de a 264-a zi de izolare la domiciliu. Hopkins recunoaște că de multe ori îi venea să se suie pe pereți, dar a reușit să treacă peste depresie și anxietate cu ajutorul fanilor și micilor obiceiuri domestice.

Anthony Hopkins, în vârstă de 82 de ani, a petrecut 264 de zile izolat în casă. Actorul din ”Tăcerea Mieilor” (1991) s-a închis în casă la 1 martie, când a început pandemia pe teritoriul SUA și la 20 noiembrie a bifat cea de 264-a zi de izolare autoimpusă. În tot acest timp el s-a implicat în acțiunile caritabile care au ca scop strângerea de fonduri pentru copiii americani din familiile defavorizate. În timpul izolării, s-a apucat de grădinărit, a cântat la pian, a pictat s-a jucat cu pisica și a descoperit cât de multă lume îl iubește și îi scrie pe paginile lui de pe rețelele de socializare. În timpul pandemiei, actorul s-a împăcat cu gândul că nu mai are mut de trăit și este fericit că și-a văzut majoritatea visurilor cu ochii. Are un singur regret: nu a reușit să se împace cu unicul lui copil.

Citește și:

Anthony Hopkins: «Urechile clăpăuge m-au făcut celebru!»

Anthony Hopkins: «La 80 de ani, nu mai am chef să mă împac cu fiică-mea»

Anthony Hopkins și-a renegat singura fiică

Hopkins are o avere estimată la 160 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1992, pentru rolul din ”Tăcerea mieilor”, are la activ trei premii BAFTA și două premii Emmy. Hopkins a mai fost însurat cu Petronella Barker, între 1966-1972 și Jennifer Lynton (1973-2002). Din căsnicia cu Petronella Barker are o singură fiică, pe Abigail, de 52 de ani, pe care însă a renegat-o după ce l-a acuzat în presă că este un tată denaturat și că nu vrea să audă niciodată de el.

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg